”Am tăiat carnea, am bătut-o bine și am sotat-o. Am tăiat ceapa și am sotat-o în unt. Am scos oasele din ciocănelele de pui și am îndepărtat pielea.
Am tăiat carne în cuburi mai mari, să fie zemoase. Am sotat, am pus cuișoare, sare, piper verde.
Am făcut pastă de năut, cu iaurt în loc de tahina, fasole roșie, sare și ulei de măsline, coriandru și pătrunjel.
Am pus totul pe lipie, am luat ridichi și castraveți, tăiați julienne, am tăiat roșii, am sotat cu coriandru și pătrunjel, am amestecat bine, sare și un pic de apă.
Am pus și puțin usturoi mentă tocată și a ieșit gustul foarte bun”.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Acea fata 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Pamantul, Soarele si tu 60 min
|
17:00 | Imbratisarea ta 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Acea fata 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Acea fata 60 min
|
02:00 | Trei surori 150 min
|
04:30 | Acasa la romani 45 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|