DJ Liviu sparge gheața la Mâncare pe care: „N-ați mâncat niciodată în viața voastră așa ceva! O să fie bombă!”

DJ Liviu sparge gheața la Mâncare pe care: N-ați mâncat niciodată în viața voastră așa ceva! O să fie bombă!
Citeste mai mult despre: Mancare pe care, DJ Liviu
Autor: Cristina Raceala Data publicarii: 02 Mai 2022

Emisiunea Mâncare pe care revine astăzi, începând cu ora 20:00, Acasă, cu noi concurenți dornici să lupte pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. 

Liviu, Vanessa, Daniel, Cătălina și Mihaela vor concura pentru premiul de 5000 de lei, găzduind în incinta propriei case o cină cu trei feluri de mâncare: aperitiv, fel principal și desert. La sfârșitul serii, fiecare oaspete va acorda note, atât preparatelor, cât și atmosferei menținute. Iar la sfârșitul săptămânii, cel care strânge cele mai multe puncte va fi desemnat câștigător. 

Primul concurent care va găzdui o cină delicioasă în această săptămână va fi Liviu Ancuța, cunoscut sub numele de DJ Liviu. Pasionatul de muzică își va delecta invitații cu preparate realizate exclusiv la grătar, inclusiv... desertul! „N-ați mâncat niciodată în viața voastră așa ceva! O să fie bombă!”, a declarat gazda. Oaspeții vor fi mai mult decât încântați de preparatele servite, iar doi dintre ei se vor înfrupta și din farfuriile celor ca nu au apucat să termine de mâncat. 

Pe lângă entuziasmul exprimat față de preparate, invitații vor avea numai cuvinte frumoase de spus la adresa atmosferei create de Liviu: „Mă face să mă simt ca acasă. Este un mediu foarte plăcut și cald”, „M-am simțit fix ca și cum m-aș fi dus la prietenii mei acasă” și „Ești o gazdă de nota... o s-o vezi!”, vor spune ceilalți concurenți. De asemenea, Daniel își va manifesta admirația față de actele de caritate pe care gazda serii le face: „Dacă ar fi mai mulți ca Liviu, cu siguranță am fi oameni mai buni”. 

Pentru a vedea ce note va primi DJ Liviu din partea celor patru oaspeți, dar și cum se vor descurca ceilalți concurenți, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Casa, super-casa
  165 min
  08:45 Lectii de viata
  75 min
  10:00 Jumatati perfecte
  105 min
  11:45 Betty in New York
  195 min
  15:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  300 min
  20:00 Inima de tigan
  90 min
  21:30 Inimi vanilate
  120 min
  23:30 Vlad
  60 min
  00:30 Betty in New York
  165 min
  03:15 Inimi vanilate
  90 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Vlad
  45 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies