Cină cu pagube la Mâncare pe care: „Nu știam cum să mai facem să nu vadă că i-am rupt hamacul”

Cină cu pagube la Mâncare pe care: Nu știam cum să mai facem să nu vadă că i-am rupt hamacul
Citeste mai mult despre: Mancare pe care, concurenti mancare pe care
Autor: Cristina Raceala Data publicarii: 06 Iunie 2022

O nouă cursă către premiul de 5.000 de lei din cadrul emisiunii Mâncare pe care începe astăzi, de la ora 20:00, Acasă!

Cinci concurenți mai motivați ca niciodată să câștige vor realiza meniuri inedite și vor încerca să fie cât se poate de primitori cu musafirii lor. Un lucru este cert: o singură persoană va câștiga titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”.

În această săptămână, Emilia Micu, Eduard Macovei, Roxana Schwartz, Radu Ene și Ana Maria Gherase se vor lupta pentru râvnitul titlu și marele premiu. 

Concurenta care va da startul seriei de cine va fi Emilia Micu, care va pregăti pentru invitații săi medalioane de broccoli și sos de leurdă, obrăjori cu piure de legume și cartofi, chec cu nucă de cocos și înghețată, decorat cu bomboane pe care gazda le supranumește „artificii pentru gură”. Înainte de a se așeza la masă, gazda îi va invita pe concurenți la un picnic în curte pentru a servi pâine făcută în casă cu zacuscă. 

Cei patru invitați ai Emiliei nu vor lua nota 10 pentru bună purtare deoarece se vor ține numai de năzdrăvănii: Roxana și Eduard vor rupe hamacul din curtea gazdei! „Am dat cu fundul de pământ. Nu știam cum să mai facem să nu vadă Emilia că i-am rupt hamacul”, va mărturisi bărbatul. Rămâne de văzut cum va reacționa Emilia Micu la auzirea veștilor. 

Deși atmosfera va fi una caldă și plăcută, concurenții Mâncare pe care nu vor fi impresionați de preparatele servite, mai precis de felul principal: „Era carnea arsă”, va spune Roxana Schwartz, iar designerul de haine Ana Maria Gherase îi va împărtăși opinia: „Cred că Emilia a gătit obrăjorii puțin cam mult... păreau cam arși”. 

Seara se va încheia cu o jurizare la sânge și o surpriză deosebită. „M-am simțit ca într-o poveste”, va spune Roxana despre momentul gândit de gazdă. Și Ana Maria va fi încântată de aceasta: „Desertul mi-a trezit amintiri din copilărie și mi-a plăcut foarte tare”.

Pentru a vedea ce note va primi Emilia Micu, dar și ce seri speciale vor organiza restul concurenților, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Casa, super-casa
  165 min
  08:45 Lectii de viata
  75 min
  10:00 Jumatati perfecte
  105 min
  11:45 Betty in New York
  195 min
  15:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  300 min
  20:00 Inima de tigan
  90 min
  21:30 Inimi vanilate
  120 min
  23:30 Vlad
  60 min
  00:30 Betty in New York
  165 min
  03:15 Inimi vanilate
  90 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Vlad
  45 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies