„Să învingi trecutul“ îi readuce pe ecrane pe Angelique Boyer și Sebastian Rulli

Să învingi trecutul îi readuce pe ecrane pe Angelique Boyer și Sebastian Rulli
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 25 Mai 2022

Unul dintre cele mai iubite cupluri de actori de telenovele joacă într-o nouă producție Televisa.

Pentru a patra oară împreună pe micile ecrane, dar nedespărțiți în viața reală, actorii Angelique Boyer (pe care o știți din „Rebelde“) și Sebastian Rulli (pe care l-ați văzut în „Rubí“ – 2004 și „Pasiune“ – 2007) își dau replica în telenovela mexicană „Să învingi trecutul“/ „Vencer el pasado“, lansată anul trecut la postul Las Estrellas. 

Cele 85 de episoade constituie a treia serie din franciza „Vencer“ a companiei Televisa. Celelalte două, difuzate între 2020-2021, s-au numit „Vencer el miedo“ (cu Paulina Goto și Danilo Carrera) și „Vencer el desamor“ (cu David Zepeda și Claudia Alvarez).

Seria urmăreste poveștile a patru femei din clase sociale diferite, care au fost victime ale linșajului mediatic: Renata (Angelique Boyer), Carmen (Erika Buenfil), Danna (Ana Paula Martínez) și Mariluz (Arantza Ruiz, fiica actorului de telenovele Alejandro Ruiz). Trecutul nu le dă pace, câtă vreme poveștile despre viețile lor rămân scrise undeva, în arhivele rețelelor de socializare. Acum, ele încearcă să depășească obstacolele din viețile lor și să găsească o soluție pentru a trăi în prezent și pentru a se concentra pe un viitor mai bun.

Telenovela abordează subiecte precum abuzurile de pe rețelele de socializare, bullying-ul digital și avortul.

„E o poveste actuală, cu personaje în care se vor regăsi multe femei. Cu toții avem o moștenire digitală în vremurile în care trăim, însă niciodată nu știm dacă asta ne poate aduce lucruri bune sau rele“,spunea Angelique Boyer, la lansarea serialului. „Chiar sunt foarte bucuroasă să fac parte din acest proiect, care abordează teme interesante ca linșajul mediatic sau modul în care îi poți inspira pe alții pe Internet“.

Personajul negativ este Fabiola (Africa Zavala), în timp ce personajele masculine principale sunt: Dario (Sebastián Rulli), Javier (Ferdinando Valencia), Alonso (Horacio Pancheri) și Lucio (Diego Olivera).

Producția Televisa a fost creata de Pedro Armando Rodriguez și Alejandra Romero și regizata de Rosy Ocampo („Iubire fără machiaj“ – 2007).

Pe Angelique Boyer și pe Sebastian Rulli i-ați mai văzut jucând împreună în „Teresa“, „Spune-mi că ești a mea“/ „Lo que la vida me robó și „Ana“/„Tres veces Ana“.

„Să învingi trecutul“ este difuzat la Acasă TV din 8 mai, de la ora 18.00.

FOTO: pagina oficială

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Partener de proba AU - S1
  120 min
  08:00 Dragoste si literatura
  120 min
  10:00 Partener de proba AU - S1
  120 min
  12:00 Frumoasa si bestiile
  169 min
  15:00 Ajutor, ma indragostesc!
  282 min
  20:00 Lectii de viata
  60 min
  21:00 Invitatie la nunta
  120 min
  23:00 Vlad
  60 min
  00:00 Frumoasa si bestiile
  150 min
  02:30 Invitatie la nunta
  105 min
  04:15 Vlad
  45 min
  05:00 Lectii de viata
  60 min
  06:15 Dragoste si alte complicatii
  105 min
Modifică setările cookies