„Iubirea are numele tău“, o altă poveste despre o dragoste imposibilă

Iubirea are numele tău , o altă poveste despre o dragoste imposibilă
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 30 Aprilie 2022

Este unul dintre cele mai iubite seriale turcești, care a avut un număr record de episoade, fiind difuzat zilnic.

Atât de mult au îndrăgit telespectatorii povestea acestui serial, încât au stat lipiți de ecrane vreme de 397 de episoade, care au rulat în fiecare zi a săptămânii.

„Iubirea are numele tău“ (în original „Adini Sen Koy“) a fost difuzat prima data pe postul turcesc TRT în septembrie 2016, devenind un adevărat fenomen de televiziune. Proiectul îi are în centrul atenției pe actorii Erkan Meriç, Hazal Subaşı, Ezgi Baram și pe frumoasa Özge Yağız.

„Iubirea are numele tău“ spune povestea de iubire dintre Ömer (Erkan Meriç) și Zehra (Hazal Subaşı), doi tineri care provin din medii sociale diferite și care intră într-o relație din motive complet diferite.

Ömer este un om de afaceri de succes, educat în instituții de învățământ importante și care pune mare preț pe munca sa. Din moment ce viața de familie nu este atât de bună, singura persoană pe care o apreciază este sora lui, Ayșe, căsătorită cu un profitor. Dar pentru că Ayșe este grav bolnavă, Ömer încearcă să n-o supere și să-i facă pe plac – inclusiv intrând într-o relație, din motive absolut greșite.

Într-un mediu complet diferit de al lui, trăiește frumoasa Zehra, care visează la un trai mai bun decât cel oferit de tatăl său, fost muncitor pe șantier, care a suferit un accident și care are nevoie de îngrijiri. 

Dificultățile cu care se confruntă Zehra o conving să accepte propunerea lui Ömer de-a se căsători cu el „de fațadă“, pentru a-și mulțumi familia. Ea intră benevol în acest joc, contra unei sume de bani, care pare să-i rezolve problemele imediate.

Din păcate, caracterele lor se vor ciocni, iar la tensionarea relației lor va contribui și Alev (Ezgi Baran), care vrea să-l cucerească pe Ömer cu orice preț.

La Acasă TV, „Iubirea are numele tău“ este difuzat în fiecare zi a săptămânii, de la ora 19.00.

FOTO: pagina oficială

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Partener de proba AU - S1
  120 min
  08:00 Dragoste si literatura
  120 min
  10:00 Partener de proba AU - S1
  120 min
  12:00 Frumoasa si bestiile
  169 min
  15:00 Ajutor, ma indragostesc!
  282 min
  20:00 Lectii de viata
  60 min
  21:00 Invitatie la nunta
  120 min
  23:00 Vlad
  60 min
  00:00 Frumoasa si bestiile
  150 min
  02:30 Invitatie la nunta
  105 min
  04:15 Vlad
  45 min
  05:00 Lectii de viata
  60 min
  06:15 Dragoste si alte complicatii
  105 min
Modifică setările cookies