Forma de copt (28 cm diametru) se unge cu putina grasime si se tapeteaza cu hartie de copt.
Mixul pentru 9 torturi se amesteca cu untul (margarina), ouale si laptele;
se omogenizeaza cu mixerul câteva secunde la treapta 1, apoi 3 minute la treapta 3 pâna se obtine o pasta densa si omogena. Aluatul obtinut se toarna in forma de copt si se niveleaza cu o lingura.
Se coace în partea din mijloc a cuptorului timp de 45 minute, apoi se scoate la racit pe un gratar
Cuptor electric 180 º C (preîncalzit),
cuptor cu aer fierbinte 170 º C (preîncalzit),
cuptor cu gaz 190 º C (preîncalzit).
Intre timp se prepara budinca conform instructiunilor de pe ambalaj cu 450 ml lapte si 3 linguri de zahar si se lasa putin la racit.
Tarta se aseaza din nou intr-o forma cu inel, peste aluat se toarna budinca usor calduta si apoi se decoreaza cu feliile de prune, feliile de migdale si scortisoara. Se tine la frigider 1 ora dupa care se poate felia si servi.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
08:30 | iBani 30 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Brutaria casei regale 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Doctor de bine - Acasa 15 min
|
02:45 | iBani 30 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Brutaria casei regale 90 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|