Mod de preparare : Carnea se prajeste in ulei dupa care se scoate pe o farfurie . In uleiul ramas se calesc morcovii , ceapa , telina , si cartofii. Se sareaza si cind toate s-au inmuiat se adauga cartofii, salvie , foile de dafin si rosiile. La final totul va fierbe la foc mic cu cidru adaugat . In acest timp se pregatesc galustile .
Ingrediente galuste: 60 g faina, 1 lingurita praf de copt, 2 linguri chivas tocat marunt, patrunjel tocat, 100 g piine farimitata, 1 ou, 3 linguri lapte, 1 lingura ulei .
Ingredientele uscate se amesteca cu chivas si patrunjel, se face in mijloc o gropita si se pun uleiul, laptele si oul. Se adauga un praf de sare si se amesteca totul obtinindu-se un aluat din care se formeaza galustele care se fierb in apa cu sare . Se servesc cu tocanita noastra de porc .
06:00 | Inima nu minte 105 min
|
---|---|
07:45 | Acea fata 60 min
|
08:45 | Ingeri tacuti 75 min
|
10:00 | Imbratisarea ta 105 min
|
11:45 | Esmeralda 60 min
|
12:45 | Dragostea si banii 135 min
|
15:00 | Pamantul, Soarele si tu 120 min
|
17:00 | Imbratisarea ta 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Acea fata 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Scorpionul 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Acea fata 45 min
|
01:45 | Trei surori 165 min
|
04:30 | Doctorul casei 45 min
|
05:15 | Scorpionul 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|