Se aseaza faina gramajoara si se amesteca cu zaharul si un praf de sare.
De jur imprejur se aseaza cubuletele de unt si in mijloc oul. Se toarna 3 linguri de apa calduta si se framinta rapid cu mainile. Aluatul se lasa la frigider 30 min. Caisele se scurg si se taie cubulete. Se amesteca branza de vaci cu zahar tos , zahar vanilat , un praf de sare, oua, amidon si coaja de lamaie. Se inglobeaza cu frisca batuta si la final bucatelele de caise si se amesteca usor. Se intinde foaia de aluat intr-o forma de tarta, avand grija sa formama si margini, se toarna umplutura si se coace cca 40 min. la 180 g. Se scoate din cuptor si se lasa la racit dupa care se poate scoate din forma.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Eu, tu si cabana din munti 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 45 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Spre Anglia, cu dragoste 90 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|