Mod de preparare:
Se amesteca faina cu sarea, se cerne, dupa care se adauga drojdia si zaharul si se omogenizeaza. Apa calduta se amesteca cu uleiul dupa care se adauga peste faina, amestecand cu ajutorul unui mixer. Se frământă aluatul cu mâna sau cu spiralele mixerului şi se lasă la dospit pana isi dubleaza volumul.
Se împarte aluatul în două. Fiecare parte se întinde pe masa de lucru. Grosimea aluatului întins trebuie să fie de circa 5 mm. Aluatul se taie cu ajutorul unei forme inimioară. Câte 4 din bucăţile de aluat obţinute se aşează pe tava unsă sub formă de trifoi cu 4 foi. Se ung cu apă sau cu ulei de masline, se ornează cu seminţele pentru ornat şi se mai lasă 15 minute la crescut. Se dau la cuptor şi se coc aproximativ 20 minute.
Cuptor electric: 200 ° C
Cuptor cu gaz: Treapta 4
Timp de coacere: cca. 20 minute
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Acea fata 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Pamantul, Soarele si tu 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Acea fata 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Acea fata 60 min
|
02:00 | Trei surori 150 min
|
04:30 | Doctorul casei 45 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|