Reteta de ACASA - 3 mai 2012 - ciorba de dovlecei umpluti

Reteta de ACASA - 3 mai 2012 - ciorba de dovlecei umpluti
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA, ciorba, dovlecei
Data publicarii: 03 Mai 2012

Ingrediente: 6 dovlecei mici (daca se poate, cam de aceeasi marime), 500 g carne de vita de buna calitate (muschi), 2 cepe, piper, sare, 1 mana de orez, putin miez de paine inmuiat in apa si bine stors, 1 ou, patrunjel si marar, 1 os de vita pentru supa, 1 telina, 2 morcovi, 1 ceapa, 1 radacina de patrunjel, 2 linguri de smantina, 2 galbenusuri, bors .

Pregatim o supa de carne din osul de vita si legume.
Dovleceii se vor curata de coaja si li se va scoate miezul. Se pregateste umplutura din : carnea de vita tocata , 2 cepe taiate marunt, piper, sare , orez, miezul de franzela si ou. Se umplu dovleceii, care se fierb apoi  in supa de carne strecurata.  Batem intr-un castron galbenusurile cu smantina, punem peste ciorba, apoi acrim cu bors  si ii dam aroma cu marar si patrunjel tocate fin. 


Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies