Pregatim o supa de carne din osul de vita si legume.
Dovleceii se vor curata de coaja si li se va scoate miezul. Se pregateste umplutura din : carnea de vita tocata , 2 cepe taiate marunt, piper, sare , orez, miezul de franzela si ou. Se umplu dovleceii, care se fierb apoi in supa de carne strecurata. Batem intr-un castron galbenusurile cu smantina, punem peste ciorba, apoi acrim cu bors si ii dam aroma cu marar si patrunjel tocate fin.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Acea fata 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Pamantul, Soarele si tu 60 min
|
17:00 | Imbratisarea ta 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Acea fata 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Acea fata 60 min
|
02:00 | Trei surori 150 min
|
04:30 | Doctorul casei 45 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|