Ingrediente:
2 teline de marime potrivita, sare, piper, 3 oua, 250 g fulgi de ovaz, patrunjel verde, marar verde, 2 linguri de faina, ulei pentru prajit, 250 g iaurt de oaie sau bivolita, 3 catei de usturoi, marar.
Mod de preparare:
Telina se curata si se taie in felii de 5 mm grosime, care se sareaza-pipereaza si se oparesc in apa. Feliile, usor inmuiate, se trec prin faina, ou si fulgi de ovaz si se prajesc in ulei. Se servesc cu iaurt amestecat cu usturoi zdrobit, marar tocat, sare si piper .
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Eu, tu si cabana din munti 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 45 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Spre Anglia, cu dragoste 90 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|