Ingrediente:
1 ceapa, 2 catei de usturoi,, 100 g spanac , ulei, 2 linguri de mustar , 1 rosie mare taiata cubulete, 1 kg carne tocata de vitel, 2 linguri fulgi de ovaz, 4 oua, sare, piper, 10 felii de costita , patrunjel verde tocat.
Mod de preparare:
Ceapa taiata, usturoiul feliat , spanacul oparit, scurs de apa si taiat se calesc in ulei. Cand s-au inmuiat se amesteca cu toate celelalte ingrediente, mai putin costita . Aceasta compozitie se aseaza intr-o
forma pentru cuptor, unsa cu grasime, se acopera cu felii de costita si folie de aluminiu. Se lasa la cuptor 20 minute, dupa care se descopera de folie si se mai lasa pina cind feliile de costita devin crocante .
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Eu, tu si cabana din munti 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 45 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Spre Anglia, cu dragoste 90 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|