Mod de preparare:
Muschiul de porc se desface ca o plapuma care se sareaza- pipereaza- boiaza –cimbreaza . Se aseaza si felii de slaninuta dupa care se ruleaza si se leaga cu sfoara . Se aseaza in tava de cuptor , se pudreaza cu sare si piper , se stropeste cu ulei , un pahar de apa si se lasa in cuptor acoperita cu folie pina se patrunde .
In acest timp varza se taie fideluta , se toaca ceapa si se calesc in ulei , adaugindu-se 2 foi de dafin, costita afumata si taiata marunt , sare , chimen . Cu acest amestec se umplu merele carora s-a taiat capacul si au fost scoase cotoarele . Cand carnea a devenit frageda , luam folia , asezam merel umplute si mai lasam la cuptor pina carnea s-a rumenit si merele s-au copt.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Acea fata 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Pamantul, Soarele si tu 60 min
|
17:00 | Imbratisarea ta 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Acea fata 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Acea fata 60 min
|
02:00 | Trei surori 165 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|