Fructele se decongeleaza si se lasa la scurs pe o sita.
Intr-un vas mic se amesteca praful pentru sarlota cu 200 ml apa si se lasa 10 minute la inmuiat.
Intre timp se pregateste o baie de apa (un vas mai mare in care sa incapa recipientul cu sarlota) si se lasa apa sa clocoteasca.
Separat se bat 2 oua care apoi se adauga peste sarlota lasata la inmuiat.
Se pune vasul cu sarlota pe baia de apa care fierbe la foc mediu. Se fierbe astfel aprox. 5 min, pana cand sarlota incepe sa se ingroase usor si capata consistenta unui sos.
Se amesteca continuu cu un tel. Dupa aceasta se lasa la racit.
Intr-un vas pentru mixer se pune 1 litru de lapte rece de la frigider, se adauga praful pentru frisca si se bate cu mixerul, la inceput la viteza mica si apoi la viteza mare timp de 2-3 minute. 300 g de frisca se pastreaza pentru ornat si restul se amesteca cu sarlota, folosind mixerul. (Tipp: Daca sarlota s-a intarit prea tare, ea poate fi incalzita usor pana capata consistenta unui sos)
Intr-o forma cu inel detasabil, se asaza piscoturile taiate pe jumatate si peste ele se adauga 150 g fructe de padure. Dupa care se toarna compozitia de mai sus.
Dupa racire se desprinde inelul detasabil si se orneaza tortul cu restul de fructe de padure si frisca.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Acea fata 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Imbratisarea ta 105 min
|
11:45 | Esmeralda 60 min
|
12:45 | Dragostea si banii 120 min
|
14:45 | Pamantul, Soarele si tu 135 min
|
17:00 | Imbratisarea ta 105 min
|
18:45 | Inima nu minte 135 min
|
21:00 | Acea fata 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Scorpionul 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Acea fata 45 min
|
01:45 | Trei surori 150 min
|
04:15 | Acasa la romani 60 min
|
05:15 | Scorpionul 45 min
|
06:00 | Aproape de iubire 166 min
|