Povestile artistilor celebri, cu infidelitati si copii din flori - VIDEO

Povestile artistilor celebri, cu infidelitati si copii din flori - VIDEO
Data publicarii: 28 Mai 2011

Manelistul Vali Vijelie nu este singurul despre care presa a amintit ca ar "avea bucurii" si in afara familiei. Caci, se stie, barbatii celebri si bogati au mare priza la doamne, si, fie ca sint casatoriti, fie ca nu, tentatia e mare, iar presa e mereu atenta sa consemneze un eventual pas gresit.

Despre Adi Minune s-a scris, de pilda, ca ar fi avut mai multe amante si ca nu o data ar fi calcat stramb. Jean de la Craiova a fost si el acuzat ca isi neglijeaza copilul nelegitim. Iar Guta este cel mai prolific tatic. Ar avea... noua copii cu femei diferite. Dar cine n-a gresit vreodata sa ia piatra si sa arunce primul!
 
Lista femeilor care ar fi intrat sub asternuturile lui Minune ar fi una lunga, dar o poveste de notorietate este cea cu Simona, o tanara din Pitesti, care ar dura de ani buni. Din gelozie, au scris tabloidele la vremea respectiva, cantaretul si-ar fi descarcat pistolul cu bile de cauciuc in apartamentul fetei. Mai ceva ca-n filmele politiste. Episodul nu a fost comentat de niciuna dintre parti.

Sa nu uitam insa de prezumtia de nevinovatie... mai ales ca artistul a spus mereu ca are o casnicie solida.
De gura presei n-a scapt nici Jean de la Craiova, despre care s-a spus ca ar avea un fiu negitim, pe care-l l-ar neglija.

Si cazul lui Laurentiu Cazan a trecut prin sita fina a judecatii publice. Cantaretul a fost acuzat ca ar fi calcat stramb dupa ce ar fi avut o aventura cu o minora. Tanara sustinea pe atunci ca din iubirea lor s-a nascut un baiat pe care artistul nu a vrut sa il recunoasca.

Ipoteza tinerei cum ca el ar fi tatal copilului a fost infirmata de cantaret, dar nu si faptul ca au avut o relatie mai apropiata.

De departe cel mai prolific tatic este Nicolae Guta. Artistul recunoate ca are... noua copii, dar nu cu aceeasi femeie. Iubeste viata, libertatea si tot ce este frumos, dar nu se considera neaparat un Don Juan.

Nicolae Guta stie mai bine ca oricine ca este greu sa rezisti in fata unei femei.  Si, de ce ar face-o? Ca doar ce-i frumos si lui D-zeu ii place, daramite regelui manelelor!

Gura lumii spune ca unele dintre aventurile lui Guta au avut loc si-n perioada in care artistul avea o sotie, nelegitima, ce-i drept. Ea insa nu isi aminteste de Guta cel galant.

De curand, Guta a atras atentia cu noua sa cucerire. De aceasta data i-a pus inima pe jar o tanara cu 15 ani mai mica decat el, aproape de-o varsta cu fiica interpretului.

Si despre Ionita din Clejani s-a spus ca si-ar  fi abandonat copilul pe care l-a avut inainte de casatoria cu Viorica si pe care l-ar fi recunoscut.

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Secretul meu
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  00:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  03:00 Indragostiti din interes
  45 min
  03:45 Trei surori
  60 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies