Gabriela Cristea arunca bomba: vedeta confirma zvonurile care circulau mai de multisor despre casnicia ei destramata. Ce i-a facut fostul sot

Gabriela Cristea arunca bomba: vedeta confirma zvonurile care circulau mai de multisor despre casnicia ei destramata. Ce i-a facut fostul sot
Citeste mai mult despre: Gabriela Cristea, Povestiri
Data publicarii: 30 Mai 2013

 Pentru prima oara, bruneta spune ca Marcel Toader, omul de care s-a despartit in urma cu o luna, ar fi fost violent cu ea. Si nu o data, sustine ea, ci de mai multe ori!

Oricum ar sta lucrurile, pare ca Gabriela a reusit sa treaca peste episoadele mai putin fericite din mariajul cu Toader. Acum, bruneta radiaza de fericire, e zimbitoare si afiseaza o silueta de invidiat.

10 nume romanesti de baieti, predestinate succesului. Afla cum trebuie sa iti botezi copilul

Trebuie spus ca noi am incercat sa-l contactam si pe Marcel Toader pentru a-i da ocazia sa comenteze acuzatiile Gabrielei, dar acesta nu a raspuns la telefon.

Nu ii este usor sa recunoasca public ca a fost victima violentei in familie, insa, dupa indelungatul razboi al declaratiilor  cu cel care ii va deveni in curind fost sot, Gabriela a simtit ca e timpul sa dea cartile pe fata. Destainuirile par sa confirme zvonurile, deloc recente, ca Marcel Toader ar fi un barbat violent.

Acesta a mai fost acuzat si in trecut de astfel de grozavii. Una dintre celelalte patru sotii ale sale, Anamaria Ferentz, a deschis sirul birfelor atunci cind a povestit ca ar fi fost agresata si ca din cauza asta a divortat de el. Acelasi motiv este acum invocat si de nevasta cu numarul cinci, Gabriela Cristea, la fel de hotarita sa puna capat mariajului.

Gabriela sustine ca Marcel nu este singurul barbat din viata ei care i-a facut rau. Se refera in special la propriul sau tata, despre care nu are deloc cuvinte de lauda. Vedeta zice ca acesta a incercat in nenumarate rinduri sa o denigreze si sa o acuze de lucruri dureroase. Aflat acum in spital din cauza unor probleme cardiace, Eugeniu Cristea, barbatul cu care Gabi a rupt de mult orice legatura, este suparat ca fiica lui nu se intereseaza de starea lui de sanatate. 

Cele doua dispute purtate de Gabriela pe doua planuri diferite, atit cu sotul, cit si cu tatal, si-au pus serios amprenta asupra brunetei. Au afectat-o nu doar din punct de vedere psihic, ci si fizic.

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Secretul meu
  135 min
  15:15 Reteta fericirii
  105 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  75 min
  00:15 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:15 Iubirea are numele tau
  120 min
  03:15 Indragostiti din interes
  60 min
  04:15 Trei surori
  45 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies