Afla ce afaceri au manelistii - VIDEO

Afla ce afaceri au manelistii - VIDEO
Data publicarii: 19 Decembrie 2011

Nu-i miracol, nu-i minune: pur si simplu se cheama apetit pentru afaceri. De-a lungul timpului, manelistii au lasat impresia ca ar fi oameni descurcareti.  Pe langa muzica, si-au incercat norocul si-n alte domenii.

Guta, de exemplu, a mers pe designul vestimentar.  Adi de la Valcea a ales fitnessul. Iar Salam a mai adaugat o felie de culoare vietii sale pline, deschizand un club in buricul capitalei.

Ideile de afaceri nu lipsesc nici din familia lui Adrian Minune. Sotia sa Cati valorifica o mostenire de la bunici investind intr-o gradinita.  Cei mici vor urma cursuri de actorie, limbi straine sau canto. 

Iar cand zicem canto nu ne referim sub nicio forma la manele, avertizeaza patronii-minune....

De la copii de 4-5 ani, pana la batrani cu oase fragile dar ureche muzicala inca vie, toata lumea recunoaste personajele din imagini.  Daca facem un sondaj rapid, primul cuvant care sa-i descrie ar fi  "bogati". Intorc, dom'le, bani cu lopata, ar zice poporul. Ce nu se stie despre ei e ca, pe langa cantat, manelistii au si alte afaceri.

Imbracata office, doamna Minune vine cu amanuntele.

O matusa Tamara bogata nu exista. In schimb, o bunica atenta cu nepoata Cati i-a lasat acesteia mostenire suficiente fonduri pentru investitie.

Parintii care vor ca micutii lor sa invete canto, actorie sau pictura trebuie sa plateasca, initial cateva sute de euro.

Nici fiica cea mare a lui Adrian si a lui Cati nu pare sa incline spre genul care i-a consacrat tatal.  La 14 ani, Carmen a debutat deja pe scena si chiar a primit aprecieri pentru interpretare.

Spuneam ca si alti cetateni din breasla au afacerile in sange. Imediat dupa ce a devenit numarul 1 in Rusia, Nicolae Guta a deschis, oficial, in capitala, o casa de moda ce ii poarta numele.

Sigur, a trecut un an de la marea mutare, insa nu am auzit, deocamdata, de vreo prezentare serioasa in cadrul unui festival. Guta a ramas, mai degraba, fidel cantecului. Desi.. .la lansare, parea un fel de croitoras viteaz, gata sa dea de pamant cu Botezatu.

Cum cantarile scartaie putin pe timp de criza, un alt Adi,  de la Valcea,  s-a apucat de investitii. Toata lumea stie unde se afla sala sa de sport.

De departe cel mai apreciat manelist al momentului, Florin Salam s-a aruncat si mai sus.  Cantaretul a bagat o suta de mii de euro intr-un club.

Mizilic, pentru ca banii pe care-i strange sunt... vorba aceea, fara numar.  Unitatea dupa care isi evalueaza Salam castigurile suna precum cele de la Hollywood: sute de euro / secunda.

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Secretul meu
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  00:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  03:00 Indragostiti din interes
  45 min
  03:45 Trei surori
  60 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies