(P) De ce să investești într-o capă din blană naturală în 2022? Află de ce se mai poartă aceste haine

(P) De ce să investești într-o capă din blană naturală în 2022? Află de ce se mai poartă aceste haine
Citeste mai mult despre: blana naturala, capa din blana, Casa de blanuri MG
Autor: Dan Brumar Data publicarii: 12 Mai 2022

O piesă vestimentară cu un farmec atemporal, așa descriu specialiștii din domeniu capa din blană naturală, pe care ne recomandă să o integrăm și în ținutele din acest an. Chiar dacă la prima vedere poate părea o alegere demodată, în realitate este una dintre cele mai bune opțiuni vestimentare pe care le ai pentru a te face remarcată la orice eveniment.

Capa blana naturala face parte din categoria hainelor de lux, purtate de femeile cu un înalt statut social, care își doresc să transmită un plus de eleganță și de rafinament, indiferent de evenimentul la care se prezintă. Blana naturală te va ajută să îți pui în valoare personalitatea, să adopți o atitudine fermă și încrezătoare și să atragi toate privirile, oriunde ai fi.

Hainele din blană naturală de lux nu se vor demoda niciodată

În general, predicțiile în modă nu există. Totuși, se poate vorbi despre o certitudine atunci când vine vorba de piesele clasice, cum ar fi blănurile naturale. Acestea fac obiectul activității celor mai mari case de modă din lume, încă din cele mai vechi timpuri, și rămân expresia vie a rafinamentului și a eleganței absolute, fără a avea competitor. Produsele din industria de fast fashion nu pot ajunge la potențialul stilistic pe care îl exprimă o haină de lux, concepută din blană naturală. Blană de calitate premium a fost, este și va rămâne un simbol al statutului social, al personalității feminine și al stilului vestimentar elegant. Așadar, dacă vrei să investești într-o haină de blană, poți avea certitudinea că o vei transmite din generație în generație, și că valoarea ei va crește în timp, nicidecum nu va scădea.

O capă din blană naturală te va ajută să pui în scenă o ținută de seară de revistă

E mai ușor decât crezi să compui o ținută demnă de coperta revistelor de modă. În realitate, ai nevoie de piese de lux, valoroase, care dau tonul întregului outfit. Pentru o ținută de seară, nu există o altă piesă vestimentară mai potrivită decât o capă din blană naturală, care îi va imprima outfitului un nivel de eleganță și de rafinament de neegalat. Nu este suficient să ai un astfel de produs în gaderoba ta, dar este un punct de pornire foarte bun, care te va determina să faci și următorii pași. De pildă, accesorizarea. După ce ai găsit rochia perfectă și capa din blană naturală cu care să o asortezi, trebuie să acorzi o atenție sporită accesorizării și modului în care te vei coafa. Din fericire, ai la dispoziție multiple opțiuni: poți alege perlele, care – de asemenea – nu se vor demoda și un clasic coc elegant.

Cauți un magazin blănuri de încredere? Alege Casa de Blănuri MG pentru ținute spectaculoase

Aliatul tău în crearea celor mai spectaculoase ținute, așa va deveni acest magazin de lux. Este extrem de cunoscut, pentru că există pe piață încă din 1939, timp în care a îmbrăcat cele mai stilate femei din România. 

Vorbim despre un magazin blanuri care își procură materia primă de la cele mai mari burse de piei din lume. Face parte din primele 20 de branduri atestate Furmark la nivel global și îți conferă cea mai lungă perioada de garanție la orice produs achiziționat de la ei. Casa de Blănuri MG este locul unde vei învață să te simți frumoasă, apreciată, elegantă, încrezătoare, independentă și curajoasă.

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:15 Jocul cu focul
  105 min
  08:00 Dragoste fara cuvinte
  60 min
  09:00 Calea spre iertare
  60 min
  10:00 Iubirea are numele tau
  60 min
  11:00 Sa invingi trecutul
  60 min
  12:00 Aproape de iubire
  45 min
  12:45 Casatoriti pe nevazute - Australia
  135 min
  15:00 Banii sau dragostea?
  60 min
  16:00 Jocul cu focul
  120 min
  18:00 Sa invingi trecutul
  60 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  60 min
  20:00 Mancare pe care
  60 min
  21:00 Dragoste fara cuvinte
  60 min
  22:00 Calea spre iertare
  60 min
  23:00 Mancare pe care
  60 min
  00:00 Aproape de iubire
  60 min
  01:00 Iubirea are numele tau
  45 min
  01:45 Calea spre iertare
  60 min
  02:45 Sa invingi trecutul
  45 min
  03:30 Mancare pe care
  45 min
  04:15 Aproape de iubire
  30 min
  04:45 Doctorul casei
  45 min
  05:30 Lasa-ma sa zbor
  30 min
  06:00 Jocul cu focul
  120 min
Modifică setările cookies