Leona Lewis adora centurile tip corset! GALERIE FOTO!

Leona Lewis adora centurile tip corset! GALERIE FOTO!
Citeste mai mult despre: Leona Lewis, centura-corset, Vivienne Westwood
Data publicarii: 04 Decembrie 2009

Leona Lewis purta o centura metalica superba in rochia Oscar de la Renta pe care a avut-o in videoclipul „Bleeding Love” si se pare ca apreciaza acest accesoriu la modul general, purtand acest gen de centuri si la alte tinute. In ultima vreme, ea apare la mai toate evenimentele cu centuri-corset negre de la Vivienne Westwood. Leona a purtat mai multe modele la diverse rochite de seara, dar si cu pantaloni, atat la evenimente mondene, cat si pe scena.

De exemplu, cantareata a avut o aparitie diafana pe 16 septembrie 2009 la evenimentul VH1 Divas, la Brooklyn Academy of Music. Ea a purtat acolo o rochita lunga de culoarea lavandei de la Halston, accesorizata cu celebra centura-corest.

A urmat concertul de la Hackney Empire din Londra de pe 2 noiembrie, unde a purtat o tinuta spectaculoasa de la Vivienne Westwood, de culoarea ciocolatei.

Tot Vivienne i-a facut si pantalonii bufanti cu paiete negre pe care i-a purtat pe 5 noiembrie la MTV Europe Music Awards. La salopeta a asortat, desigur, tot o centura-corset, brodata si ea cu paiete negre.

La acelasi eveniment, Leona a facut furori si cu o tinuta de dark-princess, cu tulle negru, creata tot de Vivienne Westwood.

La Spain’s Onda Wards, Leona a purtat acelasi gen de centura intr-un concert pe care l-a sustinut impreuna cu Norah Jones la Theater Liceu.

Pe 17 noiembrie, dupa ce a terminat de lucru pentru albumul ei, „Echo”, Leona a sarbatorit cu o petrecere la care a purtat o rochita mov, midi... cu centura-corset neagra. Evenimentul a avut loc la Hyde Lounge, in Los Angeles.

Pe 21 noiembrie, Leona a decis ca e timpul sa faca o schimbare si... a schimbat culoarea centurii-corset. Pentru evenimentul CNN Heroes 2009: An All Stars Tribute, de la Kodak Theatre – Hollywood, Leona a purtat o rochita neagra asimetrica, cu centura tot neagra, dar completata de o portiune din satin mov.

A doua zi, ea a purtat din nou o tinua Vivienne Westwood, fara partea vaporoasa, la American Music Awards. In sfarsit, pe 3 decembrie, Leona Lewis a sustinut un concert pentru BBC Radio 2, concert ce a avut loc in Londra. Ea a demonstrat ca o centura eleganta poate fi purtata foarte bine si cu o pereche de jeans si tricou alb!

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Casa, super-casa: la extrem
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Gradina cu iubire
  120 min
  12:00 Betty in New York
  180 min
  15:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  300 min
  20:00 Inima de tigan
  90 min
  21:30 Stirea zilei: te iubesc!
  120 min
  23:30 Vlad
  60 min
  00:30 Betty in New York
  165 min
  03:15 Stirea zilei: te iubesc!
  90 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  05:00 Vlad
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies