" Cu siguranta vrem sa avem mai multi copiii". Shakira si Pique isi doresc sa mareasca familia

Cu siguranta vrem sa avem mai multi copiii . Shakira si Pique isi doresc sa mareasca familia
Citeste mai mult despre: Shakira, copil, Gerard Pique
Data publicarii: 06 Noiembrie 2013

Cantareata Shakira a marturisit deschis ca isi doreste mai multi copii. Vedeta a povestit ca Milan este un copil minunat si ca in fiecare zi are ceva nou de invatat de la bietelul ei. In plus, cantareata nu vrea sa astepte prea mult si se pare ca vrea sa ramana insarcinata din nou chiar anul viitor.

" Cu siguranta vrem sa avem mai multi copiii. Este doar o chestiune de timp pentru a vedea cum ne organizam. Trec printr-un moment de o fericire intensa, in viata mea personala, ma bucur de cariera mea si ma simt bine alaturi de fiintele dragi ", a povestit vedeta.

Pe de alta parte, in ceea ce il priveste pe fiul ei Milan, vedeta a spus : "Fiul meu are o personalitate unica. Adora sa fie cu mine la studio, deoarece este un copil curios si se simte comod in mediul acela. Am ramas foarte surprinsa cand am vazut cat de bine se simte, prima oara cand a mers cu mine, si acum mi-am dat seama ca am in casa un mic fan rock, pentru ca ii place mult Green Day. Ii place muzica, evident, ceoarece a crescut in acest mediu ".

Shakira a mai spus ca datorita aparitiei lui Milan, in viata ei s-au petrecut schimbari majore. "In ultima vreme am trecut prin mari schimbari. Am gasit o oportunitate in celebritate pentru a-i scoate in fata si pe oamenii pe care nu ii asculta nimeni. Cred ca Dumnezeu mi-a dat aceasta voce nu numai pentru a canta, ci si pentru a-i ajuta pe ceilalti ".

" De mai multe luni fac sporturi pe care inainte nu le practicam, cum ar fi tenisul sau baschetul, activitati care ma amuza foarte mult si care completeaza orele pe care le petrec in sala de gimnastica ", a mai povestit ea.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Casa, super-casa
  165 min
  08:45 Lectii de viata
  75 min
  10:00 Jumatati perfecte
  105 min
  11:45 Betty in New York
  195 min
  15:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  300 min
  20:00 Inima de tigan
  90 min
  21:30 Inimi vanilate
  120 min
  23:30 Vlad
  60 min
  00:30 Betty in New York
  165 min
  03:15 Inimi vanilate
  90 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Vlad
  45 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies