Cele mai fierbinti saruturi din „Gossip Girl”   GALERIE FOTO

Cele mai fierbinti saruturi din Gossip Girl GALERIE FOTO
Data publicarii: 15 Decembrie 2013

„Gossip Girl: Intrigi la New York”, serialul fenomen care a isterizat o lume intreaga pentru tinutele purtate de actrite, dar si pentru povestile de iubire care s-au tesut intre personaje.

Creat de Josh Schwartz, “parintele” productiei Rebel in California, si bazat pe bestseller-urile pentru adolescenti Gossip Girl, de Cecily von Ziegesar,  "Gossip Girl: Intrigi la New York" a castigat sase premii de prestigiu din cele 17 la care a fost nominalizat.

"Gossip Girl: Intrigi la New York" a primit numeroase cronici pozitive inca de cand a fost lansat. Showul s-a numarat printre cele mai celebre productii de televiziune, clasindu-se in topul celor mai cunoscute zece noi programe pe care telespectatorii le cunosteau.

Serialul a adunat fani din aproape toate continentele, fiind difuzat in peste 20 de tari, din care nu lipsesc Germania, Canada, Malaezia, Australia, Spania, Portugalia, Coreea de Sud sau Indonezia. Asa cum era de asteptat, adevaratele parade de moda care au loc in timpul fiecarui episod au avut o influenta extrem de puternica in rindul tinerilor, care nu de putine ori au mers la cumparaturi cautind hainele purtate de personajele lor preferate. Goana dupa tinuta mult visata continua acum online, pe siteul serialului, de unde pot fi achizitionate haine si accesorii identice cu cele purtate de idolii lor.

"Gossip Girl: Intrigi la New York", serial difuzat de Pro TV, surprinde viata unor tineri nu doar foarte frumosi, ci si putred de bogati din Upper East Side, luxosul cartier al metropolei americane New York. Conflictele, gelozia, intrigile amoroase si dezamagirile sentimentale nu-i ocolesc nici pe acesti tineri care poarta hainele unor designeri renumiti, merg la petreceri fabuloase si n-au grija zilei de maine.

Blair Waldorf (Leighton Meester) este o tanara extrem de bogata, cunoscuta de toata lumea din scoala si invidiata pentru ca duce viata perfecta. Blair are tot ceea ce-si poate dori o femeie: o garderoba impresionanta, accesorii de lux si un iubit pe masura - Nate Archibald (Chace Crawford), un tip superb. Traiul ei, perfect in aparenta, este tulburat in momentul in care Serena (Blake Lively), cea care i-a fost o perioada cea mai buna prietena, revine in oras. Serena nu atenteaza numai la statutul lui Blair, ci si la iubitul acesteia, Nate, iar cei care o invidiau pana acum isi dau seama ca intr-adevar, banii n-aduc fericirea.  

Vezi mai jos cele mai fierginti scene de acest gen.

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  08:00 Indragostiti din interes
  60 min
  09:00 Trei surori
  60 min
  10:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  12:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  13:00 Secretul meu
  120 min
  15:00 Reteta fericirii
  120 min
  17:00 Cabo, iluzii in Paradis
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  21:00 Indragostiti din interes
  60 min
  22:00 Trei surori
  60 min
  23:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  00:00 Mama vitrega-iubirea schimba tot
  60 min
  01:00 Iubirea are numele tau
  120 min
  03:00 Indragostiti din interes
  45 min
  03:45 Trei surori
  60 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  05:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies