Genele lungi, dese şi curbate pot fi obţinute prin folosirea produselor adecvate

Data publicarii: 25 Noiembrie 2008

Orice femeie îşi doreşte să aibă gene cât mai lungi şi mai frumos curbate, pentru că sunt un atribut al frumuseţii şi, desigur, o unealtă a seducţiei. Iată ce trebuie să faci pentru a avea şi tu astfel de gene!

Crează-ţi o rutină de aplicare a unor substanţe cu proprietăţi nutritive în fiecare dimineaţă şi/sau seară. Vasilina (ai citit corect, în străinătate este adesea folosită în industria cosmetică), uleiul de măsline sau uleiul de ricin sunt excelente pentru acest scop. Aplică-le în cantităţi mici şi genele tale vor căpăta aspectul dorit în mod natural, pentru că vor fi astfel stimulate să crească.

Ideal este să aplici aşa ceva înainte de a folosi mascara. Pe piaţă există chiar câteva produse care folosesc sistemul dublu, adică au atât substanţa hrănitoare, cât şi mascara propriu-zisă, fiecare dintre ele aplicându-se cu periuţe diferite.

Este important să foloseşti produse foarte bune, sau, cum s-ar spune, „de firmă”. Nu te speria de faptul că aceste produse costă mai multt, pentru că preţul lor este justificat, dacă te gândeşti la raportul calitate-preţ.

Produsele ieftine nu conţin aceleaşi ingrediente care hrănesc genele şi le ajută să crească. Dacă eşti mai zgârcită (am scris corect, spiritul economic te-ar determina să cumperi ce e mai bun pentru tine, când cumperi ceva ieftin şi prost eşti de fapt zgârcită), în scurt timp vei observa că genele tale par mereu prea încărcate, se subţiază şi vor începe chiar să cadă, mai ales atunci cânt te demachiezi. În schimb, un produs superior din punct de vedere calitativ le va stimula să crească şi să arate excelent în aproximativ şase sau opt săptămâni, fără a avea un aspect artificial.

Pentru a evita aspectul de încărcat, asigură-te că ai folosit cleştele special pentru curbare înainte de a aplica mascara. Aplică o cantitate mică de fard sau pudră pe gene înainte de a aplica mascara, pentru ca, ulterior, produsul să aibă o bază pe care să se fixeze şi să nu”alunece” prea uşor de pe gene.

Indiferent de ce tip de periuţă consideri că ţi se potriveşte, să aplici mascara pe gene reprezintă o adevărată artă şi trebuie să experiementezi diferite tehnici şi metode de aplicare pentru a o identifica pe cea care ţi se potriveşte.

Cea mai bună metodă pare să fie totuşi acea de a ţine periuţa nemişcată şi „a clipi” peste ea, alungind astfel genele, pentru că tragi de ele, efectiv. Al doilea strat de mascara (cel pe care îl aplici după ce primul s-a uscat) ar trebui aplicat doar pe vârfuri, insistând asupra geneloe din colţurile exterioare ale ochiilor.

E important să foloseşti un demachiant special pentru zona ochiilor, bazat pe uleiuri minerale. Acest tip de ulei, aplicat pe un beţişor cu capete de vată, poate fi folosit şi pentru a şterge eventualele imperfecţiuni sau greşeli, cum ar fi în cazul în care te-ai murdărit pe pleoape sau în zona de sub sprâncene.

Dacă vrei să te simţi cu adevărat bine cu tine însăţi, fără a avea conştiinţa încărcată inutil şi din acest punct de vedere, este important să foloseşti, pe cât posibil, produse care nu au fost testate pe animale.

 

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Dragoste si alte complicatii
  120 min
  08:00 Dulce razbunare
  60 min
  09:00 Iubirea are numele tau
  60 min
  10:00 Iubiri fara hotar
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  60 min
  13:00 Mostenitorii
  120 min
  15:00 Dragoste si alte complicatii
  120 min
  17:00 Iubiri fara hotar
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  60 min
  20:00 Mancare pe care
  60 min
  21:00 Dulce razbunare
  60 min
  22:00 Inima de tigan
  90 min
  23:30 Numai langa tine
  60 min
  00:30 Iubirea are numele tau
  60 min
  01:30 Dulce razbunare
  60 min
  02:30 Inima de tigan
  90 min
  04:00 Doctorul casei
  60 min
  05:00 Mancare pe care
  60 min
  06:00 Gospodar fara pereche
  120 min
Modifică setările cookies