Vera Daghie, una dintre câștigătoarele emisiunii „Mâncare pe care“, a slăbit de la 101 kilograme la 53 de kilograme! 

Vera Daghie, una dintre câștigătoarele emisiunii Mâncare pe care , a slăbit de la 101 kilograme la 53 de kilograme!
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 16 Iunie 2022

Medicul nutritionist care a reușit să-i impresioneze în show-ul de la Acasă TV are o poveste inspirațională.

Vera Daghie a dovedit, în emisiunea „Mâncare pe care“, difuzată la Acasă TV, că este și o gospodină bună, dar și o gazdă excelentă, reușind să câștige premiul săptămânal pus în joc.

De profesie medic, Vera s-a făcut cunoscută în ultimii 16 ani în domeniul nutriției, oferind programe de slăbit și sfaturi prețioase celor care au vrut să scape de greutatea în exces. Printre clienții săi s-a numărat, mai recent, și Ana Morodan, care a apelat la ea pentru a-și reintra în formă.

Concurentă în emisiunea Mâncare pe care de la Acasă TV

Dar, cu toate că acum Vera Daghie este unul dintre cei mai căutați medici nutriționiști, cu câteva cărți publicate în domeniu, ea nu a fost de la început specializată pe această ramură a medicinei. Schimbarea a venit odată cu propria sa necesitate de a slăbi, după o sarcină care a lăsat-o cu un exces de greutate, când a ajuns să cântărească 101 kilograme. 

Nu mai eram eu, aveam 101 kilograme, eu, care fusesem întotdeauna în parametrii optimi. Nici încurajările celor dragi, nici vorbele de alint că așa este când naști, când alăptezi, nu mă ajutau cu nimic“, a mărturisit Vera Daghie într-un filmuleț postat pe YouTube.

„Pe vremea aceea eram medic pe cu totul altă specialitate, eram în anul doi de stagiatură pe chirurgie generală. Dar cunoștințele medicale m-au ajutat enorm, pentru a face următorul pas, acela de a-mi concepe o dietă strict personalizată“, mai spune Vera, care în următoarele 9 luini a reușit să revină la greutatea sa inițială de 53 de kilograme, după un program gândit în funcție de necesitățile corpului său și numai după un set complet de analize.

„În momentul în care am văzut acul cântarului indicând 53 de kilograme, după aproape 9 luni, am realizat că, atunci când motivația este puternică, nimic nu este imposibil. Nu mi-am stabilit niște targete în timp sau în kilograme, nici nu mi-am propus să se întâmple „ieri“, probabil și tinerețea m-a ajutat, dar rezultatele au fost extraordinare, iar în urm acelor 9 luni, eram într-o deplină stare fizică, psihică, mentală, în armonie cu mine însămi și redevensem eu“.

De atunci, cariera Verei Daghie a luat o întorsătură hotărâtoare, devenind unul dintre cei mai apreciați nutriționiști de la noi, implementând încă din 2006 conceptul de dietă personalizată.

FOTO: Instagram, Facebook

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Partener de proba AU - S1
  120 min
  08:00 Dragoste si literatura
  120 min
  10:00 Partener de proba AU - S1
  120 min
  12:00 Frumoasa si bestiile
  169 min
  15:00 Ajutor, ma indragostesc!
  282 min
  20:00 Lectii de viata
  60 min
  21:00 Invitatie la nunta
  120 min
  23:00 Vlad
  60 min
  00:00 Frumoasa si bestiile
  150 min
  02:30 Invitatie la nunta
  105 min
  04:15 Vlad
  45 min
  05:00 Lectii de viata
  60 min
  06:15 Dragoste si alte complicatii
  105 min
Modifică setările cookies