Politistul lovit in cap de un interlop nu a iesit din coma, la un an dupa intamplare. Medicii spun ca nu mai are nicio sansa! VIDEO

Politistul lovit in cap de un interlop nu a iesit din coma, la un an dupa intamplare. Medicii spun ca nu mai are nicio sansa! VIDEO
Citeste mai mult despre: Povestiri adevarate, coma, interlop, lovitura, politist
Data publicarii: 18 Noiembrie 2011

Va amintiti, cu siguranta, povestea politistului care a intrat in coma dupa ce a fost lovit, in cap, de un interlop. A trecut mai bine de un an de la acea intamplare, dar Codrut se afla inca in coma.

Acum, parintii tanarului trec printr-un alt moment cumplit: medicii i-au anuntat ca fiul lor nu isi va mai reveni vreodata si le-au sugerat ca ar fi mai bine sa il deconecteze de la aparatele care ii asigura acum tratamentul.

Tatal nici nu vrea sa auda aceasta varianta. Merge in fiecare zi la spital si crede cu tarie ca baiatul lui il aude. Durerea a luat acum forma unui razboi, pe care parintele il poarta cu unul dintre medicii care i-au operat fiul. Spune ca acesta i-ar fi scos tanarului, fara motiv, o bucata de os din craniu.

Tatal lui Codrut este ravasit de durere... chiar si la un an si doua luni de la tragedie. Nu s-a resemnat si continua sa spere ca Dumnezeu isi va indrepta privirea si asupra fiului sau.

Barbatul aproape ca nici nu mai stie care este casa lui. Face naveta zilnic Targoviste-Bucuresti pentru a se asigura ca fiului sau nu-i lipseste nimic... Chiar daca spune ca mai multe persoane i-au sugerat sa renunte la lupta si sa-l ia acasa pe Codrut, parintele nici nu se gandeste sa-l deconecteze de la aparate si sa ii intrerupa astfel tratamentul.

Codrut a ajuns pe patul de spital dupa ce un membru al unui clan periculos din Targoviste, Ghenosu, l-a lovit cu o sticla in cap. S-a intamplat intr-un bar, intr-o clipa fatidica ce avea sa schimbe totul. Din barbatul puternic, inalt, de aproape doi metri si o suta de kilograme, a ramas un trup slabit care nu cantareste mai mult de... 30 de kilograme.

De 14 luni nu s-a mai ridicat din patul de la terapie intensiva. De 14 luni nu a mai scos vreun cuvant. Sta cu ochii deschisi, ca si cum ar vedea si ar asculta vocile celor din jur. Medicii, insa, spun ca el nu este constient.

Tatal politistului a depus la MInisterul Sanatatii, in urma cu cateva luni, o plangere impotriva unuia dintre medicii care l-au operat pe Codrut. Il acuza pe acesta de malpraxis si sustine ca doctorul i-ar fi  scos fiului sau, fara motiv, o bucata de os din craniu.

Monica Pop, manager general al spitalului universitar de oftalmologie, cunoaste foarte bine povestea tanarului politist. Intamplarea a facut ca ea sa ajunga la un pacient internat in Spitalul de Urgenta, vecin de sala cu Codrut.

Tatal politistului sustine ca fiul lui si-ar fi putut reveni pana acum, daca medicii si-ar fi dat interesul mai mult. Omul este convins ca daca l-ar fi mutat intr-o clinica din strainatate, Codrut iesea din coma.

Tatal politistului sustine ca mai multi doctori i-au propus sa se impace cu ideea ca baiatul lui nu isi va mai reveni vreodata si i-ar fi sugerat ca ar fi mai bine sa-i doneze organele.

Medicii spitalului de Urgenta au declarat ca vor face in continuare tot ce le sta in putinta pentru a-l tine pe Codrut in viata si ca acesta va ramane in continuare in sectia de Terapie Intensiva. Recunosc insa ca tanarului i-ar fi mult mai bine intr-o clinica de specialitate.

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:15 Dragoste si alte complicatii
  105 min
  08:00 Dulce razbunare
  60 min
  09:00 Iubirea are numele tau
  60 min
  10:00 Un loc in inima ta
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  60 min
  13:00 Ajutor, ma indragostesc!
  120 min
  15:00 Dragoste si alte complicatii
  120 min
  17:00 Un loc in inima ta
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  60 min
  20:00 Mancare pe care
  60 min
  21:00 Dulce razbunare
  60 min
  22:00 Inima de tigan
  90 min
  23:30 Numai langa tine
  60 min
  00:30 Iubirea are numele tau
  60 min
  01:30 Dulce razbunare
  60 min
  02:30 Inima de tigan
  75 min
  03:45 Doctorul casei
  60 min
  04:45 Numai langa tine
  30 min
  05:15 Mancare pe care
  45 min
  06:00 Dragoste si alte complicatii
  120 min
Modifică setările cookies