Masterchef - Restul e plăcere: Piept de porc, pulpă de rață, cotlet de miel cu legume la cuptor

Masterchef - Restul e plăcere: Piept de porc, pulpă de rață, cotlet de miel cu legume la cuptor
Autor: Cristiana Trifu Data publicarii: 12 Aprilie 2022

În prima ediție a emisiunii ”Masterchef - restul e plăcere”, chef Radu Dumitrescu a pregătit mai multe feluri de carne, complimentate cu legume la cuptor. 

Astfel, chef Dumitrescu a avut mai multe feluri de carne: cotlet de miel, piept de porc și pulpă de rață. După ce le-a uns cu ulei, rozmarin și oregano, le-a băgat la cuptor, la temperatură mare. Cotletul de miel, înainte de a fi pus la cuptor, trebuie tras un pic la tigaie.

Tot la cuptor, a mers radicchio cu puțin tahin. Vânăta, ceapa, usturoiul, porumbul, lămâia, stropite bine cu ulei de măsline, au urmat și ele calea cuptorului. 

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Reteta fericirii
    120 min
    08:00 Povestea de pe insula
    60 min
    09:00 Iubirea are numele tau
    60 min
    10:00 Iubiri fara hotar
    120 min
    12:00 Numai langa tine
    60 min
    13:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    15:00 Reteta fericirii
    120 min
    17:00 Iubiri fara hotar
    120 min
    19:00 Iubirea are numele tau
    60 min
    20:00 Mancare pe care
    60 min
    21:00 Povestea de pe insula
    60 min
    22:00 Inima de tigan
    105 min
    23:45 Numai langa tine
    45 min
    00:30 Iubirea are numele tau
    75 min
    01:45 Povestea de pe insula
    45 min
    02:30 Inima de tigan
    75 min
    03:45 Acasa la romani
    90 min
    05:15 Mancare pe care
    45 min
    06:00 Reteta fericirii
    120 min
Modifică setările cookies