Cristina Show: Invitati actorii din “Fructul oprit”

Cristina Show: Invitati actorii din Fructul oprit
Data publicarii: 12 Octombrie 2012

Telespectatorii de ACASA se vor bucura de prezenta artistilor preferati din nou, pe micile ecrane, dupa ce isi iau ramas bun de la acestia odata cu finalul captivant al telenovelei, ce este difuzat duminica, 14 octombrie, la ora 15.30.

Maite Perroni si Eugenio Siller impartasesc fanilor detalii picante de la filmarile telenovelei si povestesc trairi incitante.

In platoul emisiunii vin de asemenea actori indragiti de catre public precum Armando Araiza, Jessica Coch, Sergio Goyri, Daniela Castro sau Francisco Gattorno.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Reteta fericirii
    120 min
    08:00 Povestea de pe insula
    60 min
    09:00 Iubirea are numele tau
    60 min
    10:00 Iubiri fara hotar
    120 min
    12:00 Sunt a nimanui
    75 min
    13:15 Mai mult decat o familie
    105 min
    15:00 Reteta fericirii
    120 min
    17:00 Iubiri fara hotar
    120 min
    19:00 Iubirea are numele tau
    60 min
    20:00 Mancare pe care
    60 min
    21:00 Povestea de pe insula
    60 min
    22:00 Inima de tigan
    90 min
    23:30 Sunt a nimanui
    75 min
    00:45 Iubirea are numele tau
    60 min
    01:45 Povestea de pe insula
    60 min
    02:45 Inima de tigan
    90 min
    04:15 Doctorul casei
    60 min
    05:15 Mancare pe care
    45 min
    06:00 Reteta fericirii
    120 min
Modifică setările cookies