Cristina Show cu actorii din "O lume a fiarelor"

Cristina Show cu actorii din O lume a fiarelor
Data publicarii: 12 Aprilie 2007

Duminică, 22 aprilie, în ziua imediat următoare ultimului episod din telenovela “O lume a fiarelor”, actorii din această producţie au fost invitaţii de gală ai emisiunii “Cristina Show”, difuzată de postul ACASĂ în două părţi. Actorii au  vorbit despre conflictele apărute pe parcursul filmărilor şi despre întâmplările din spatele camerelor.

Astfel, de la orele 12.30 a fost difuzată prima parte a programului, ai cărui protagonişti au fost Gaby Espino, César Évora şi Ernesto Laguardia. Actriţa a povestit cu lux de amănunte despre divergenţele apărute între ea şi Edith González şi despre palma pe care cea din urmă i-a dat-o lui Gaby în timpul unei scene.

Cu această ocazie, telespectatorii au descoperit o faţă nouă a durului César Évora: cea de tată drăgăstos şi de soţ devotat. El a vorbit despre relaţia cu partenera lui, pe care o are alături de 15 ani şi a dezvăluit motivele pentru care a decis să se îndepărteze de micul ecran pentru o vreme şi să ia o pauză.

La fel de familist, Ernesto Laguardia a vorbit şi el despre relaţia stabilă pe care o are acum şi despre faptul că va avea în realitate rolul de tată.

Tot duminică, dar de la orele 18.30, ACASĂ a difuzeazat partea a II-a a emisiunii “Cristina Show”, iar invitaţii au fost Edith González, Helena Rojo, Carmen Salinas, Sara Maldonado, Sebastián Rulli şi Alejandro Ruiz.

Edith González şi Helena Rojo, actriţele care a interpretat cele mai temute personaje negative au comentat finalul telenovelei şi problemele apărute pe parcurs. Sebastián Rulli a uimit telespectatorii cu ce s-a întâmplat când a filmat în Italia împreună cu colegele Sara Maldonado şi Michelle Vieth, iar Carmen Salinas, ca întotdeauna cu atitudinea dinamică şi cu umorul ei a fost sarea şi piperul emisiunii.

O ediţie unică, picanterii şi dezvăluiri incendiare, a fost ACASĂ, duminică, 22 aprilie, în cadrul emisiunii “Cristina Show” care i-a avut ca invitaţi pe actorii din telenovela “O lume a fiarelor”.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Casa, super-casa: la extrem
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Gradina cu iubire
  120 min
  12:00 Betty in New York
  180 min
  15:00 Cununa de lacrimi - povestea continua
  300 min
  20:00 Inima de tigan
  90 min
  21:30 Stirea zilei: te iubesc!
  120 min
  23:30 Vlad
  60 min
  00:30 Betty in New York
  165 min
  03:15 Stirea zilei: te iubesc!
  90 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  05:00 Vlad
  60 min
  06:00 Iubirea are numele tau
  120 min
Modifică setările cookies