Câștigătoarea seriei „Mâncare pe care” revoltată de ceilalți concurenți

Câștigătoarea seriei Mâncare pe care revoltată de ceilalți concurenți
Autor: Diana Oprea Data publicarii: 25 Iunie 2022

Cinci concurenți Mâncare pe care s-au luptat și în această săptămână pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. De luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, Ionela, Cristiana, Victoria, Bogdan și Cristian s-au înfruntat pentru premiul de 5.000 de lei. Norocoasa câștigătoare a fost Ionela Cristea, care a strâns în total 66 de puncte.

Gazda învingătoare și-a delectat invitații cu plăcintă pe bază de carne și salată de vinete ca aperitiv, carne de porc, afumătură și ficat la felul principal și un tort profiterol servit ca desert pentru a încheia cina într-o notă... dulce. La fel de plăcut a fost și cadoul surpriză oferit de gazdă invitaților săi: cutii cu eclere și tarte. „Ca să vă arăt că într-adevăr mi-a plăcut de voi și că ați fost persoane pe sufletul meu... vă mulțumesc că ați venit! Sunt făcute de mine. Am spus așa: dacă îmi sunt persoane dragi, le dau. Dacă nu sunt, nu le dau”, le-a spus Ionela în timp ce le oferea pachetele cu prăjituri.

Gestul ospitalier al gazdei nu a trecut neobservat: „Am apreciat foarte mult efortul Ionelei de a ne da prăjituri pentru acasă”, a mărturisit Cristiana. De asemenea, Bogdan a rămas impresionat de toate atențiile oferite de câștigătoare: „Ionela este femeia surprizelor”. Bărbatul a fost determinat să declare acestea fiindcă pe lângă desertul oferit la pachet, gazda i-a surprins plăcut și cu un act artistic: nepoatele sale, studente la Universitatea Națională de Muzică București, au cântat la vioară pentru invitați. „Extraordinar! Fetele au cântat foarte frumos, nu mă așteptam”, a povestit Bogdan în timp ce Cristiana se arăta la fel de uluită de moment: „Cântau foarte bine. Era foarte multă emoție în muzică, mi s-a părut incredibil”. 

Ionela Cristea a fost extrem de apreciată pentru modul în care și-a primit oaspeții și pentru atmosfera menținută de-a lungul serii: „E foarte primitoare și foarte energică. Nu știam la ce să mă aștept când am venit aici, dar atmosfera a fost surprinzător de… familiară”, a declarat Cristian. Părerea pozitivă a acestuia a fost împărtășită și de Bogdan: „Ionela mi se pare o femeie foarte sufletistă, care pune pasiune în ceea ce face, iar asta s-a văzut din momentul în care am pășit în casa ei”.

Câștigătoarea s-a arătat conștientă de atuurile sale și a fost optimistă în privința deznodământului: „Eu merit să câștig fiindcă de la mine au plecat acasă cu pachet, iar eu de la ei am plecat cu două kilograme mai puțin!”, a spus aceasta hotărâtă. 

De luni începe o nouă cursă între cinci concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă, folosindu-se de preparate delicioase și surprize inedite.

Urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:15 Dragoste si alte complicatii
  105 min
  08:00 Dulce razbunare
  60 min
  09:00 Iubirea are numele tau
  60 min
  10:00 Un loc in inima ta
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  60 min
  13:00 Ajutor, ma indragostesc!
  120 min
  15:00 Dragoste si alte complicatii
  120 min
  17:00 Un loc in inima ta
  120 min
  19:00 Iubirea are numele tau
  60 min
  20:00 Mancare pe care
  60 min
  21:00 Dulce razbunare
  60 min
  22:00 Inima de tigan
  90 min
  23:30 Numai langa tine
  60 min
  00:30 Iubirea are numele tau
  60 min
  01:30 Dulce razbunare
  60 min
  02:30 Inima de tigan
  75 min
  03:45 Doctorul casei
  60 min
  04:45 Numai langa tine
  30 min
  05:15 Mancare pe care
  45 min
  06:00 Dragoste si alte complicatii
  120 min
Modifică setările cookies