Taglietelle cu sos bolognese

Taglietelle cu sos bolognese
Data publicarii: 14 Aprilie 2014

Ingrediente:

300g faina 00 3 oua 450g sos bolognese Barilla 45g parmezan

Mod de preparare:
Pune faina pe un tocator de lemn si fa o gaura in mijloc. Sparge acolo ouale si incepe sa incorporezi faina, treptat.

Framanta aluatul pana e gata, apoi lasa-l 20 de minute sa stea.
Intinde aluatul pana devine o fasie subtire, apoi taie-l in forma de tagliatele. Cand termini, intinde pastele pe o tava presarata cu faina sa se usuce.

In timpul asta, incalzeste sosul bolognese intr-o tigaie, la foc mic.

Pune pastele la fiert intr-o oala mare, in apa putin sarata. Cand sunt gata (al dente), scurge-le de apa.

Amesteca-le cu sosul bolognese si presara parmezan deasupra, chiar inainte de servire.

Ingrediente pentru 4 persoane
Timp de pregatire: 40 min
Grad de dificultate: mediu

Citeste secretele Barilla pentru pregatirea pastelor perfecte: http://www.barilla.ro/promo/index.jsp

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Doctor de bine - Acasa
    30 min
    08:30 iBani
    30 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Spre Anglia, cu dragoste
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    75 min
    22:45 Brutaria casei regale
    120 min
    00:45 Regina
    105 min
    02:30 Doctor de bine - Acasa
    15 min
    02:45 iBani
    30 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Brutaria casei regale
    90 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies