Duşurile scoţiene îmbunătăţesc circulaţia şi ne feresc de răceli!

Duşurile scoţiene îmbunătăţesc circulaţia şi ne feresc de răceli!
Data publicarii: 25 Octombrie 2008

Alternanţa de apă caldă şi apă rece este extrem de benefică pentru întreg organismul, mai ales pentru o bună circulaţie a zonelor periferice. Încearcă cu încredere duşurile scoţiene!

La duşul scoţian trebuie să alternezi jeturile de apă caldă, cu apă rece. Faci duş cu apă caldă timp de 50-60 secunde, apoi imediat un duş rece de durată foarte scurtă, cam 2-10 secunde. Ieşi din cadă, aplici cremă emolientă pe tot corpul şi te înveleşti într-un halat pufos.

Duşul scoţian este un mijloc de împrospătare şi înviorare a corpului, dar care poate fi suportat cu efecte salutare numai de persoanele călite.

Duşul scoţian este foarte mult practicat în alte ţări, în special de către nordici, care au descoperit efectele benefice ale duşurilor extreme cu mult timp în urmă.

Dacă vei repeta cu regularitate acest procedeu, corpul tău va căpăta o rezistenţă ridicată la frig, iar răcelile vor deveni istorie!

 

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:15 Jocul cu focul
    105 min
    08:00 Dulce razbunare
    60 min
    09:00 Calea spre iertare
    60 min
    10:00 Iubirea are numele tau
    60 min
    11:00 Sa invingi trecutul
    60 min
    12:00 Numai langa tine
    60 min
    13:00 Ajutor, ma indragostesc!
    60 min
    14:00 Frumoasa si bestiile
    60 min
    15:00 Casatoriti pe nevazute
    60 min
    16:00 Jocul cu focul
    120 min
    18:00 Sa invingi trecutul
    60 min
    19:00 Iubirea are numele tau
    60 min
    20:00 Mancare pe care
    60 min
    21:00 Dulce razbunare
    60 min
    22:00 Calea spre iertare
    60 min
    23:00 Mancare pe care
    60 min
    00:00 Numai langa tine
    60 min
    01:00 Iubirea are numele tau
    60 min
    02:00 Calea spre iertare
    45 min
    02:45 Sa invingi trecutul
    45 min
    03:30 Mancare pe care
    60 min
    04:30 Ajutor, ma indragostesc!
    45 min
    05:15 Frumoasa si bestiile
    45 min
    06:00 Jocul cu focul
    120 min
Modifică setările cookies