Laura Zapata si Thalia le multumesc fanilor pentru sprijin - VIDEO

Laura Zapata, una dintre surorile Thaliei, pe care ati admirat-o recent ACASA in telenovela "Esmeralda", a fost cea care a anuntat pe Facebook moartea doamnei Yolanda Miranda Mange, mama lor, si si-a rugat fanii sa spuna o rugaciune pentru sufletul ei.
Laura Zapata si Thalia le multumesc fanilor pentru sprijin - VIDEO

"Va rog, spuneti o rugaciune pentru odihna sufletului mamei mele, doamna Yolanda Miranda Mange, care in aceasta dimineata a plecat sa-l intalneasca pe Dumnezeu"  scris Laura Zapata pe Facebook vineri, 28 mai, ziua in care mama ei a murit, in urma unui infarct.

"Drum bun, mamico si Dumnezeu sa te insoteasca", a mai scris actrita in avrsta de 54 de ani.

In momentul decesului, Laura se afla in Porto Rico, dar a plecat imediat in Mexic pentru a se alatura familiei. Surorile ei, Gabriela, Ernestina si Federica, precum si bunica, doamna Eva Mange, au sosit si ele pe rand.

Thalia a lasat pe Twitter un mesaj in care le multumeste tutror pentru sprinijul acordat in asemenea momente dificile pentru intreaga familie."In astfel de momente de imensa suferinta, vreau sa le multumesc in numele familiei mele tuturor acelora care si-au facut simtita prezenta in diverse moduri: prin mesaje, prin prezenta fizica, prin ganduri, prin respectul si sprijinul acordat; ne ajutati sa purtam mai usor durerea pierderii mamei noastre. Multumesc mass-media pentru dragostea si respectul demonstrate in aceste zile. Contam inca pe rugaciunile voastre" a scris artista in varsta de 39 de ani.


Trupul neinsufletit al doamnei Yolanda a fost incinerat, iar site-urile de profil au anuntat ca azi va avea loc o slujba de comemorare in New York.


andreiutza
21 August 2011, 12:40
te amorr thalia si pe tn si mariana seoane suntteti preferatele mele imi place multt de tn si la multi ani esti doseanma cu mami te adorrrrrrr:*:*:*:*:*:*
Raspunde
juana
23 June 2011, 08:35
imi trimit si eu mesajul de bucurie ca ma-sa acestor ***** imputite de actrite,acestor 2 catzele ****** a crapat.deasemeni ma bucur enorm ca pierderea acelei catzele batrane de mama a lor le-a pricinuit suferinta si tristetea.deasemeni banii lor nu valoreaza nimic in fata ******.moarte sa traiesti ca ai luat-o pe doamna yolanda miranda mange!!!moartea cea simpatica care i-a tras o coasa la gatul distinsei doamne yolanda,harca batrana si imputita.fac ceva in memoria ei....
Raspunde
grazzia
04 July 2011, 19:31
nu stiu ce e mai rau...ca tu traiesti sau ca traiesti sa folosesti asemenea cuvinte pentru o doamna pe care nu ai cunoscut-o niciodata. zdrentele ca tine ar trebui chinuite pana la moarte pentru ca nu stiu ce te face sa vorbesti asa de urat.de unde atata ura?
Raspunde
onis
01 June 2011, 18:11
condoloante:(:( imi pare rau pt ele:(:(
Raspunde
alex
01 June 2011, 15:36
unde este video-ul?
Raspunde
aa
01 June 2011, 15:40
Da intredevar foarte frumos videoclipul....(voi va bareti joc de noi)
Raspunde
alex
01 June 2011, 15:38
apropo...vineri a fost 27 mai, nu 28 cum scrie aici mai sus
Raspunde

01 June 2011, 10:12
unde e videoul, nu e videoul.....
Raspunde
mihaelava
01 June 2011, 11:03
mda nu-i video-ul :))
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV