Julian Gil, Ulises din “Sortilegio”, expert in femei

Actorul argentinian Julian Gil, care interpreteaza un personaj controversat in telenovela produsa de Carla Estrada, va juca intr-o pelicula, “Piernas”, impreuna cu fostul sot al actritei Ludwika Paleta, Plutarco Haza.
Julian Gil, Ulises din “Sortilegio”, expert in femei
Dupa ce a debutat in Mexic cu rolul unui bisexual, Ulises, in telenovela “Sortilegio”, Julian Gil a primit propunerea de a juca intr-o productie HBO, “Piernas”, alaturi de Plutarco Haza.

Julian Gil, in rolul Paco din filmul “Piernas”, il invata pe Haza cum sa isi imbunatateasca relatia cu perechea lui. “Mi se cere sa fiu constiinta masculina care stie totul despre femei. Sunt foarte multumit cu acest personaj, deoarece acum sunt un pic macho si cu preferinte sexuale precise”, marturiseste actorul pe care telespectatorii Acasa l-au vazut recent in telenovela “Valeria”(Daniel Ferrari).

“Personajul pe care l-am facut in “Sortilegio”, pe langa debutul meu in Mexic, a insemnat si o mare oportunitate pentru mine. Nu m-am gandit niciodata ca voi interpreta un personaj atat de conflictual, controversat si cu atatea ambiguitati sexuale, ma gandeam ca lumea m-ar putea percepe altfel decat sunt, insa a fost una dintre cele mai bune decizii din viata mea aceea de a-l interpreta pe Ulises”, s-a confesat Julian Gil, pe care-l vom vedea in curand in “Sortilegio”, alaturi de William Levy si Jacqueline Bracamontes.
 

Andrewtaa
01 March 2012, 18:26
Imi place de el foarte mult ba mai mult il iubesc este actorul meu preferat!!!...de abia astept sa bagati ...filmul...:*
Raspunde
alexandra
16 February 2012, 11:55
IL ADORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:xx
Raspunde
adelina
29 July 2010, 21:11
AMO A MARYA HOSE PER ME GUSTA MUCISIMO PERO MUCISIMO ALEJANDRO DIGO WILIAM LEVRY TAMBIEN A ULISES A BRUNO MREO NO TANTO A BRUNO POR QUE ES MUI MALO EN RESTO PS DESO QUE QGAIS UNA OTRA TELENOVELA CUANDO SE ACABE ESTA Y ME GUSTRIA QUE LQ PONGAIS EL NOMBRE AMOR Y TRAICION UN BESO MUI MUI GRANDE :-*:-*:-*
Raspunde

26 March 2010, 08:32
dati sortilegio
Raspunde

27 October 2009, 10:17
dati mai repede telenovela
Raspunde

24 October 2009, 01:41
dati ****** rog sortilegio pe acasa...plss
Raspunde
bianca a.
23 October 2009, 18:37
dati ****** rog sortilegio pe acasa...plss
Raspunde
people-tv
23 October 2009, 16:29
Intrati pe cel mai tare blog si aflati cele mai noi stiri ale zilei .Doar pe People-Tv ( ***** )
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV
TODO supply a title