Florina Cercel: "Am avut parte de doi ani plini de bucurii!"

Actrita spune ca cei doi ani in care a jucat in „Inima de tigan” si „Regina” au fost doi ani plini de bucurii. La final, fiecare isi da seama ca a contribuit din tot sufletul, ca nu s-a economisit nici un mijloc de transmitere a emotiilor.

Intre actorii care erau deja colegi de scena s-a creat o legatura si mai profunda si intreaga echipa a colaborat perfect pentru ca totul sa iasa cat mai bine. Florina Cercel si-a facut noi prieteni dintre actorii mai tineri, dar si din echipa tehnica. Ea a vrut sa le multumeasca tuturor pentru ca s-a simtit ocrotita in timpul filmarilor.

Anul trecut, in ultima secventa din „Inima de tigan”, Florina Cercel participa la o nastere, a primului ei nepot. In „Regina”, actrita are parte de al doilea nepot, tot in ultima scena in care apare. E vorba de baiatul Argentinei, interpretata de Raluca Tataru.
 

Viorica Myers
25 November 2009, 15:30
Buna ziua, Ma numesc Viorica Myers locuiesc in Köln de doi ani si as dori sa achiztionez ptr Centru de documentare privind tiganii, din Köln, fimele Regina Inima de tigan si State de Romania. ****** rog sa ma informatii ce trebuie sa fac ptr asta. ****** multumesc cu respect Viorica Myers
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV