Au inceput filmarile pentru “State de Romania –Student la Sorbona”!

Pe 11 mai, la Paris, s-a strigat “Actiune!” pentru “State de Romania –Student la Sorbona”, un lung-metraj marca Promance International, companie a MediaPro Pictures, ce va fi difuzat in aceasta toamna la ProTV.

Au inceput filmarile pentru “State de Romania –Student la Sorbona”!

Timp de o saptamana, echipa de filmare se va afla in capitala Frantei unde State (Gheorghe Visu), Flacara Potcovaru (Carmen Tanase), Minodora (Doinita Oancea) si Stiven (Octavian Strunila) sub indrumarea regizorilor Iura Luncasu si Larry Maronese isi continua povestea deja cunoscuta telespectatorilor din productiile “Inima de tigan” si “Regina” difuzate de ACASA TV.

Povestea lui State Potcovaru a inceput la Paris si nu putea sa se continue in alta parte. El revine asadar in orasul de pe malul Senei insa cu un alt statut si alte planuri. De altfel, toate aceste lucruri determina o serie intreaga de incurcaturi si intamplari pe care telespectatorii ProTV le vor descoperi in aceasta toamna.

Filmarile pentru noul lung-metraj se desfasoara in locatii celebre ale Parisului, cum sunt podul Alexandre III sau prestigioasa Universitate de la Sorbona. Pentru Gheorghe Visu, Carmen Tanase si Doinita Oancea nu este prima oara cand filmeaza la Paris, dar sunt foarte entuziasmati sa revina pe malurile Senei pentru acest nou proiect. Toti cei patru actori sunt incantati de aceasta continuare a povestii si de faptul ca vor mai petrece un timp alaturi de personajele pe care le interpreteaza de mai bine de doi ani de zile. 

ana
19 August 2011, 16:28
imi place state de rominic su inima de tigan si regina si mostenirea eu sun fanul nr 1
Raspunde
cristi
09 February 2010, 20:20
sa **** ****
Raspunde
ioana
11 January 2010, 00:33
imi palce ff mlt serialul "STATE DE ROMANIA" O IUBESC PE FLACARIK..SEAMANA FF MLT Q MAMA MEA:d....
Raspunde
?
29 January 2010, 17:45
ai grija, atentie mare
Raspunde
Ionutz
28 January 2010, 19:27
Esti prea bagacios,insistent si enervant
Raspunde
catalina
10 January 2010, 19:37
as dori sa stui cand incepe iarasi state de romania
Raspunde
ioana
07 January 2010, 10:00
****** iubesc mult de fiekare data knd ma uit la voi imi amintesc de bunikul meu kre a murit seama k state a avut 2 razboaie ****** iubesk a ramas si fara o amna din kauza razboaielor
Raspunde
diana
20 December 2009, 15:48
imi place foarte mult serialul state de romaniastatica si cu flacarica sunt cei mai tari
Raspunde
???....
13 December 2009, 23:44
esty cel may tare statyca doar tu facy sa fye veselye esty cel may tare dyntre toty doar tu tyno tot asa eu ma uyt la toate episoadele sy esty fenomenal
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV