TELENOVELA “CASA DE ALATURI” ADUCE LA ACASA GOLD MISTER SI IUBIRE

“Casa de alaturi” este noua telenovela care debuteaza la ACASA GOLD din 5 octombrie si va fi dfiuzata in fiecare zi, de la ora 21.00.

TELENOVELA  CASA DE ALATURI  ADUCE LA ACASA GOLD MISTER SI IUBIRE

Productia Telemundo 2012 cu Maritza Rodriguez si Gabriel Porras in rolurile principale, a castigat inimile telespectatorilor din toata lumea, fiind difuzata in peste 20 de tari. “Casa de alaturi” a strans in palmares 12 nominalizari la Premios tu mundo 2012, castigand trofeul pentru Cea mai buna protagonista care ii revine actritei Maritza Rodriguez, care interpreteaza dublu rol si Cel mai bun actor in rol secundar, obtinut de Gabriel Valenzuela.

Actrita Maritza Rodriguez, pe care telespectatorii au indragit-o si s-au obisnuit sa o urmareasca dand viata personajelor negative, se transforma in Pilar, o femeie dulce, care a avut o copilarie nefericita: “Pilar este o femeie buna, este psiholog si isi doreste tot ce e mai bun pentru familia sa, careia i se dedica trup si suflet. Personajul meu este unul foarte complex dar cel mai important lucru este ca aduce cu sine un mesaj, acela ca nimic nu este ceea ce pare si in orice minut viata se poate schimba radical”, declara actrita.

Partenerul sau din telenovela, Gabriel Porras il interpreteaza pe Gonzalo, un avocat de succes, misterios, care se indragosteste si se insoara cu mezina unei familia instarite: “Imi place foarte mult personajul meu pentru ca are o latura pozitiva, dar si una intunecata. Dincolo de calitatile sale, el face rau celor din jur pentru a-si atinge scopurile. Cat despre distributia telenovelei, ma inteleg foarte bine cu colegii de pe platourile de filmare, cu multi dintre ei am mai jucat in alte proiecte. Suntem ca o familie”, marturiseste Gabriel.In distributia telenovelei se remarca actori iubiti de public, care condimenteaza actiunea precum: Catherine Siachoque, Miguel Varroni, David Chocarro.

Telespectatorii vor urmari povestea plina de mister si suspans in telenovela “Casa de alaturi”, care debuteaza din 5 octombrie si va fi difuzata in fiecare zi, de la ora 21.00, la acasa GOLD.

2 comentarii despre " TELENOVELA “CASA DE ALATURI” ADUCE LA ACASA GOLD MISTER SI IUBIRE "

laura
06 December 2013, 23:25
site-ul acsa e varza...aloo! suntem in 5 decembrie, cum sa spuneti ca telenovela casa de alaturi e la debut? asta a fost acum doua luni!!
Raspunde
SmartUrl.it/MLRo@yahoo.com
06 December 2013, 18:41
Http:///SmartUrl.it/MLRo | | | CEL MAI FRUMOS MANAGER DE FOTBAL ONLINE DIN LUME ! CONVINGETI-VA ACUM SI INSCRIETI-VA AICI: Http:///SmartUrl.it/MLRo | | | Te crezi bun la fotbal ? Crezi ca esti capabil sa castigi o Cupa Champions League reala jucand gratuit impotriva celor mai buni manageri de fotbal din lume ? Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! Http:///SmartUrl.it/MLRo (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal AICI: Http:///SmartUrl.it/MLRo
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV