Telenovela Clona - revine ACASĂ, acum în limba portugheză

Iată că acum, în sfîrşit, telespectatorii români vor avea ocazia să audă vocile adevărate ale actorilor care dau viaţă personajelor din “Clona”, pentru că ACASĂ difuzează, din 5 martie, telenovela în limba originală, portugheză.
Telenovela Clona - revine ACASĂ, acum în limba portugheză

Cu imaginile spectaculoase, cu povestea de iubire interzisă şi cu subiectele controversate, “Clona” a cucerit telespectatorii din România încă de la primul episod. Astfel, povestea dintre Jade şi Lucas revine ACASĂ din 5 martie, de luni pînă joi, de la orele 23.00.

“Clona” a uimit telespectatorii din toată lumea prin teme neatinse pînă acum într-o telenovelă cum ar fi clonarea sau prezentarea amplă a culturii islamice. Aceste poveşti i-au asigurat un succes imbatabil ACASĂ, lucru confirmat prin datele de audienţă înregistrate.

Producţia braziliană vorbeşte despre povestea controversată plină de pasiune dintre o fată de origine musulmană şi un tînăr brazilian, care sînt gata să treacă peste toate prejudecăţile şi diferenţele culturale existente între ei pentru a-şi apăra iubirea.Telespectatorii se vor putea întîlni cu mai multe subiecte diferite cum ar fi căutarea adevăratei identităţi, dualitatea culturală, relaţia de interdependenţă între gemenii Lucas şi Diogo, care se transformă într-o adevărată luptă pentru dragostea personajului feminin, Jade.

Pentru ca producţia să fie realizată într-un mod cît mai veridic şi cît mai aproape de realitate, echipa a petrecut foarte mult timp în Maroc, în nordul Africii. Pe parcursul a 40 de zile, membrii echipei au mers prin 5 oraşe şi au parcurs mii de mile în căutarea celor mai frumoase şi mai impresionante peisaje potrivite pentru această poveste.

În ţara de origine, Brazilia, la “Clona” s-au uitat în medie 32 de milioane de telespectatori şi ajungînd în România, telenovela a făcut ca ACASĂ să fie constant lider de piaţă în intervalul orar în care era difuzată. “Clona” a fost cea mai urmărită producţie a anului 2003, iar ultimul episod a înregistrat un record de audienţă! Potrivit datelor furnizate de compania Taylor Nelson Sofres – AGB International, acesta a înregistrat pe segmentul de populaţie alcătuit din femei şi bărbaţi de toate vîrstele, din mediul urban o medie de 14,4 puncte de rating şi în rîndul femeilor cu vîrste cuprinse între 15 şi 49 de ani, din mediul urban o medie de 17.9 puncte de rating.

Astfel, la capitolul premii sunt foarte multe de spus. Clona este una dintre telenovele care s-a bucurat de aprecierea unanimă a criticilor, astfel că distincţii au fost nenumărate.

Printre surprizele pe care le-a pregătit ACASĂ telespectatorilor săi în această primăvară se numără şi telenovela “Clona”, difuzată de această dată în limba portugheză, din 5 martie, de luni pînă joi, de la orele 23.00.


ELENA
22 June 2011, 16:32
va rog din suflet sa mai difuzati inca o data Telenovela CLONA...e o poveste,,rupta"din viata reala.
Raspunde
Ramona
01 May 2011, 16:10
Nu sunt deloc fan telenovele, dar "clona" mi se pare de exceptie, mi-ar placea infinit de mult sa revad acea poveste. Exista vreo sansa? :D
Raspunde

10 April 2011, 19:08
va rog redifuza-ti filmul dar la o ora normala nu ca data trecuta in jurul orei 23-24
Raspunde
l@vynya
05 April 2011, 21:23
fimul clona a fost cel mai tareva rog daka ati putea sa il mai dati odata in anul 2011 sau 2012 va rooooooooooooogggggggggg ms
Raspunde
anonim
05 April 2011, 21:24
in legatura cu fimul clona va rog sa il mai dati odata in anul 2011 daka se poate pe la ora 10 sau 11 va rog mult de tot este un film superrrrrrr tareeeeeeeeee
Raspunde
ela
27 May 2010, 17:49
clona vreau sal mai vad
Raspunde
ioa
29 August 2010, 00:14
nu mai sti cum se numea sora ranyiei?
Raspunde
Hekate
20 October 2010, 20:04
Amina se numea sora Ranyei
rahelyta
23 August 2010, 01:55
buna ziua spunetimi ****** rog unde in maroc sa filmat in ce oras vreau sa vizitez orasul piata locurile acelea frumoase.unde?
Raspunde

28 July 2010, 03:30
mai da-ti si voi clona odata
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV