Patimile inimii

Telenovela “Patimile inimii” va debuta din 1 ianuarie, de la ora 19.30 si va fi difuzata in fiecare zi, ACASA. Protagonistii Marlene Favela si Guy Ecker traiesc o iubire care depaseste orice limite si trece peste orice obastacol.

Patimile inimii

Telenovela “Patimile inimii” este povestea Patriciei Campos (Marlene Favela), care a crescut in grija bunicii sale, Ursula (Susana Dosamantes) impreuna cu cele doua surori ale sale.

Patricia se indragosteste de Marcos (José Guillermo Cortines), un fermier sarac, insa bunica ei se impotriveste total acestei relatii. Dragostea lor ia sfarsit in momentul in care Marcos dispare si este crezut mort. Patricia este marcata de aceasta veste si ii este frica sa se indragosteasca din nou. Fiind dezamagita in dragoste, ea se concentreaza exclusiv pe administrarea fermei bunicii sale.

La ferma este angajat un tanar chipes, pe nume Armando Mercano (Guy Ecker). Acesta ii schimba radical viata Patriciei. La inceput, ea se lupta din rasputeri cu propriile sentimente, il respinge, insa in final se indragosteste nebuneste de el. Patricia are de infruntat numeroase obstacole care stau in calea fericirii sale. Pe langa prejudecatiile bunicii sale privind relatia sa amoroasa, verisoara sa, Fedora (Jessica Mass) devine dusmanul sau principal.Aceasta este indragostita de asmenea de Armando si isi doreste sa il cucereasca. Situatia se complica mai mult in momentul in care Marcos reapare in viata Patriciei. Acum el este un om foarte bogat, ambitios si dispus sa faca orice pentru a o recuceri pe fosta sa iubita.

Telespectatorii vor putea urmari telenovela “Patimile inimii” incepand din 1 ianuarie si va fi difuzata in fiecare zi, de la ora 19.30, acasa

 


PRODUCTIE:
Venevision International, 2011

DISTRIBUTIE:

Marlene Favela
Guy Ecker
Jesica Mas
Susana Dosamantes
Lorena Meritano
Luis José Santander
José Guillermo Cortines
Marjorie de Sousa
Daniela Navarro 
Adrián Carvajal
Fernando Carrera
Marcelo Buquet
Dayana Garroz
Scarlet Gruber
Natalia Ramírez
Raúl Izaguirre
Carlos Augusto Maldonado
Gabriela Rivero
Hector Soberón
Carlos Guillermo Haydon
Paulo Quevedo
Eduardo Ibarrola
Cristian Carabias
Beatriz Monroy
Beatriz Arroyo
Carlos Cruz
Miguel Gutiérrez
Patricia De León
Carlos Yustis

6 comentarii despre "Patimile inimii"

alexandra arteni
12 February 2013, 14:33
ei eu pot sa stau pana la 10 ca ma uit la ambele filme si rosa si patysia :P
Raspunde
Florentina
01 February 2013, 20:48
Vreauu sa bage telenovela de la 19.30 pana la 20.30 ! Sa faca schimb cu Rosa diamante! Eu n.amm timp sa ma uit de la 18.30 pt ca sunt la scoala!
Raspunde
Oana
11 January 2013, 12:22
Super telenovela
Raspunde
filip marinela
10 January 2013, 17:44
va iubesc la nebunie marlene favelea si guy ecker imi place aceasta telenovela o ador ma uit mereu nu am pierdut niciun episod
Raspunde
Andreea Mareea Ruby
09 January 2013, 10:07
Aceasta telenovela este amuzanta,frumoasa si interesanta. O ador! Cred ca se va termina prin martie sau aprilie.
Raspunde
SmartUrl.it/RoML
07 January 2013, 17:04
Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http:///SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Http:///SmartUrl.it/RoML
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV
TODO supply a title