Iubire pe ritmuri tiganesti, la ACASA GOLD, in “Kassandra”

Din 4 februarie, la ACASA Gold vine o poveste de iubire care a făcut înconjurul lumii, un cuplu care a cucerit milioane de inimi şi un nume pe care telespectatorii nu l-au putut niciodată uita: “Kassandra”. Telenovela cu Osvaldo Rios si Coraima Torres in rolurile principale va fi difuzata zilnic de la ora 17.00.
 

Iubire pe ritmuri tiganesti, la ACASA GOLD, in  Kassandra

“Kassandra” a intrat în Cartea Recordurilor ca telenovela distribuită în cel mai mare număr de ţări, 128. Aflată la primul său rol principal, frumoasa Coraima Torres avea doar 19 ani atunci când au început filmările si a purtat lentile de contact albastre pentru rolul Kassandrei, iar publicul a rămas fascinat până în ziua de astăzi de personajul ei.

Osvaldo Rios, cunoscut din producţii precum “Zorro”, sau “Legământul”, va juca un dublu rol in telenovela “Kassandra”, cel al fraţilor gemeni Ignacio şi Luis David.

De la lansare, telenovela s-a bucurat de succes în toată America Latină, Statele Unite, Europa, dar şi în China, Japonia, sau Indonezia. Povestea de iubire dintre Coraima Torres şi Osvaldo Rios a fost atât de îndrăgită de public, iar săruturile lor erau atât de convingătoare, încât zvonurile că cei doi ar avea o relaţie şi în viaţa reală, nu au întârziat să apară.Un circ ambulant ajunge la periferia oraşului Caracas. Andreina Arocha (Coraima Torres), fiica unui bogătaş, este vrăjită de lumea circului, iar o ghicitoare îi prezice un viitor luminos. Totuşi, ghicitoarea vede un destin tragic pentru Andreina, iar ceva îi spune că drumurile lor se vor mai întâlni. Un an mai târziu, când circul revine în oraş, Andreina este răpusă de o boală fără leac, după ce dă naştere unei fetiţe.

În acelaşi timp, mama vitregă a Andreinei, Herminia (Nury Flores), o femeie fără scrupule, află că o ţigancă de la circ şi fetiţa acesteia au murit la naştere. Herminia are doi fii dintr-o căsnicie anterioară şi îşi doreşte ca aceştia să fie singurii moştenitori ai averei familiei Arocha. Astfel, ea pune la cale un plan de a schimba copiii. În leagăn pune trupul neînsufleţit al copilului ţigăncii, în timp ce fetiţa sănătoasă a Andreinei ajunge la circ. A doua zi, circul pleacă din oraş.

După 20 de ani, circul revine la Caracas şi odată cu el şi Kassandra (Coraima Torres), care a devenit o femeie foarte frumoasă. Conform tradiţiei ţigăneşti, femeia care a crescut-o pe Kassandra, a promis-o pe aceasta încă din copilărie lui Randu (Henry Soto), care acum a ajuns liderul şatrei. În timpul primei nopţi petrecute în oraş, în timp ce Randu dansează cu viitoarea lui soţie, privirile Kassandrei sunt captivate de un alt bărbat. Acesta este Luis David (Osvaldo Rios), unul din gemenii Herminiei.

Cei doi au parte de o noapte de vis, dar a doua zi, Luis David pleacă din oraş fără să-şi ia măcar rămas bun. Nu mult timp după, Ignacio (Osvaldo Rios), fratele lui Luis David, află că adevărata moştenitoare este chiar Kassandra şi o păcăleşte pe aceasta să se căsătorească cu el.


FIŞA TEHNICĂ:

„Kassandra” – „Kassandra”
Producţie: Venezuela, 1991 – 1992

DISTRIBUŢIE:

Coraima Torres – Kassandra/ Andreina Arocha
Osvaldo Rios – Ignacio Contreras/ Luis David Contreras
Henry Soto – Randu
Raul Xiques – Alfonso Arocha
Carmencita Padron – Ofelia Alonso
Nury Flores – Herminia Arocha
Esperanza Magaz – Dorinda
Carlos Arreaza – Tomas
Alexander Milic – Matias Osorio
Hylene Rodriguez – Lilia Rosa Alonso
Ivan Tamayo – Hector Quintero
Loly Sanchez – Rosaura Osorio
 

25 comentarii despre "Iubire pe ritmuri tiganesti, la ACASA GOLD, in “Kassandra”"

Lili
07 June 2013, 17:49
hey la ce episod este kassandra acum????? merci
Raspunde
mihaela
18 February 2013, 13:04
eu vreau sa vad INGER SALBATIC (seara, pe la 23.00)
Raspunde
Nume
02 May 2013, 14:14
e pe gata si asta... oare ce gold ne va da in loc? Esmeralda? Marimar?
Raspunde
yo
23 February 2013, 20:50
inger salbeatic cea mai idioata telenovela
Raspunde
Cristi
23 February 2013, 20:49
Va rugam difuzati la o ora mai tarzie aceasta capodopera ! Kassandra a fost si este un reper in lumea telenovelelor . Cei din generatiile mai vechi stiu foarte bine ca putine telenovele au creat atatea isterii si au tinut in fata televizoarelor atatea milioane de oameni asa cum a facut Kassandra in 1996 cand a fost difuzata pe Antena 1. Imi amintesc ca la orele 21 cand se difuza aceasta telenovela, strazile erau pustii pentru ca toti oamenii erau in fata televizoarelor, mai precis pe Antena 1. Nu exista om care sa nu fi auzit de aceasta telenovela: la serviciu sau la scoala toata lumea povestea despre aceasta telenovela, chiar si profesorii ...
Raspunde
anca
18 February 2013, 13:05
si eu vreau INGER SALBATIC la ora 23.00
Raspunde
Eliza
11 February 2013, 00:53
Difuzati tot felul de telenovele stupide,pe care le-ati difuzat de mai multe ori si probabil n-au avut atat de mare succes,dar tot continuati sa o faceti... V-am tot rugat si pe site-ul AcasaTv sa difuzati Rebelde...dar degeaba!!Acum aveti 2 programe tv pe care in care difuzati telenovele si tot nu puteti sa faceti acest lucru,desi mai multa lume v-a tot rugati sa difuzati Rebelde... Voi chiar nu tineti cont de preferintele publicului,dati telenovele dupa cum va tuna voua,rusine!!!
Raspunde
raluk
09 February 2013, 17:00
si eu as vrea reluarea la 23 ca si minciuna......rogggg!!
Raspunde
FLORINA
07 February 2013, 19:24
E O TELENOVELA F FR PACAT CA E ATAT DE DEVREME DIFUZATA NU ATI PUTEA SA O DATI IN RELUARE LA ORA 23;00 AR FI BELEA LA ORA K A FOST SI TELENOVELA MINCIUNA VA MULTUMESC
Raspunde
Victoria
08 February 2013, 19:13
Da, ar fi nemaipomenit sa o reia ala ora 23, mai ales ca la ambele ore de difuzare la care este transmisa acum se intersecteaza cu "Amor bravio".
Raspunde
SabinaEniko
07 February 2013, 17:28
Andrei este un frustrat
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV
TODO supply a title