Gaby Espino nu are o relatie de iubire cu Jencarlos Canela!

Frumoasa actrita venezueleana a negat intr-un comunicat de presa existenta unei povesti de iubire intre ea si Jencarlos Canela, partenerul ei din telenovela “Mas sabe el diablo” (Telemundo), actor pe care il vom vedea in curand in telenovela “Dona Barbara”.
Gaby Espino nu are o relatie de iubire cu Jencarlos Canela!
Poate ca scenele (prea) fierbinti dintre Gaby Espino (Mariangela din "O lume a fiarelor") si frumosul actor cubanez Jencarlos Canela (Alfredo Torres din "Umbrele trecutului"), jucate atat de bine de cei doi protagonisti ai telenovelei "Mas sabe el diablo", au dus la zvonurile aparute in presa despre o presupusa relatie intre cei doi.

Gaby Espino si-a exprimat supararea si a dat o dezmintire prin intermediul unui comunicat de presa.
Sunt surprinsa si mai ales indurerata cu toate aceste barfe. Am avut intotdeauna o relatie excelenta cu mediile de comunicare, insa nu pot sa permit ca barfele sa imi afecteze familia, cea mai importanta in viata mea”, spune Espino (32 ani), maritata din 2007 cu actorul venezuelean Cristobal Lander cu care are o fetita, Oriana (1 an).

De Jencarlos Canelo ma leaga o prietenie excelenta, este un partener minunat de munca si il respect mult”, a precizat actrita.

In prezent Gaby Espino si sotul ei, Cristobal Lander, isi impart timpul liber intre Miami, unde Gabz are filmari pentru “Mas sabe el diablo”, si Mexic, unde Landera este protagonist in telenovela “Pobre diabla” (TV Azteca)
 Alina
27 September 2011, 22:11
asta a fost cind ei aveau filmari in ``Mas sabe el diablo`` dar acum se zvoneste caci gaby este insarcinata ,chiar ei au confirmat aceasta intr-un twitcam care in prezent este postat pe youtube
Raspunde

23 January 2011, 13:35
acum da
Raspunde

23 May 2011, 23:06
dar peste catva ani
Raspunde

08 May 2011, 04:08
fraeri
Raspunde

15 April 2011, 15:41
la cat de sexy e JenCarlos toate fetele ar sari pe el, eu no condamn pe Gaby...o inteleg ca nu ia putut rezista farmecelor lui ;)
Raspunde
romaric doho
29 December 2010, 02:57
en savoir tout sur leur vie
Raspunde
sandy
21 May 2010, 19:58
Gabi e fff frumoasa imi place foarte mult de ea
Raspunde
deea
15 December 2009, 19:06
sunt atatea telenovele originale care merita sa fie date pe acasa si voi dati numai remake`uri...mai ales focul iubirii care e o copie foarte proasta a telenovelei juramantul si in plus cu actori urati...poi ce, se compara pablo montero cu michael brown?
Raspunde
o.fetitzaa
13 July 2009, 23:47
pacat ca nu sunt inpreuna,fac un cuplu superb :X:X: VREM MAS SABE EL DIABLO PE ACASA va rog
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV
TODO supply a title