Edith Gonzalez era sa faca accident cu… tractorul!

Edith Gonzalez, vedeta telenovelei de ACASA “Dona Barbara”, pe care telespectatorii o pot urmari in fiecare zi de la ora 19:30, a tras o spaima ingrozitoare la filmari, in timp ce conducea… un tractor!
Edith Gonzalez era sa faca accident cu… tractorul!

Actritei nu i-a fost in niciun moment teama de provocarile pe care rolul Donei Barbara i le-a adus, chiar daca a trebuit sa invete sa fumeze, sa traga cu arma sau sa calareasca.  Totusi, cand a fost vorba sa conduca un tractor, Edith Gonzalez s-a speriat, mai ales pentru ca nu reusea sa gaseasca frana. “Dona Barbara trebuia sa aiba un atac de furie, sa se urce in tractor si sa distruga totul in calea ei, inclusive pe Santos, daca nu se dadea la o parte”, povesteste Edith Gonzalez.

Desi Edith are permis de conducere si ani de experienta la volan, actrita nu s-a gandit niciodata ca va trebui sa conduca un tractor si mai mult decat atat, nu si-a imaginat ca nu va reusi sa gaseasca frana. “Nu stiam sa franez si m-am speriat foarte tare. Ma si vedeam spulberand totul in calea mea si era cat pe ce sa ma izbesc de un copac”, continua actrita din “Dona Barbara”.
AIMEE
12 February 2012, 17:02
ORICUM CUM PUTEA SA SE ACCIDENTEZE DOAR SANTOS{CHRISTIAN]ERA ACOLO,IMI PARE RAU CA NU AU SFARSIT IMPREUNA IN 'DONA BARBARA"'MCAR IN FILM SA TERMINA IUBINDU-SE DACa in realitate nu este posibil.[pacat]
Raspunde
edina
09 May 2010, 20:31
nu mi-a placut sfarsitul filmului>barbara trebuia sa fie cu santos ,este napa marisela cu santos.e prost care i-a venit ideea>>
Raspunde
AIMEE
11 February 2012, 20:45
CEA MAI TARE ACTRITA AI DREPTATE M-A DEZAMAGIT CUMPLIT FINALUL,SI PE MINE [RUSINE TELEMUNDO]
Raspunde
oana
13 January 2012, 16:49
esti superba edith o incantare bine ca nu te-ai accidentat
Raspunde
mai multi fani edith gonzales
10 November 2010, 10:12
mai vrem sa redifuzati dona barbara .****** rugam!
Raspunde
edina
09 May 2010, 20:29
nu mi-a placu safrsitul ca marisela a ramas cu santos ce naspa.era mai frumos daca barbara era cu santos>
Raspunde
crina
03 February 2010, 12:12
edith gonzales e idolul meu
Raspunde
Iona
31 January 2010, 11:26
Edith este cea mai frumoasa este foarte draguta si mi-a placut Dona-Barbara la nebunie si imi place si camelenoni este foarte dragutza ca directoare.I LOVE YOU Edith Gonzalez!!!!!
Raspunde
betty
14 January 2010, 22:06
vai ador telenovela asta cand o sa mai o redifuzati?
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV