Diamantul Noptii, din 12 octombrie, de la 17:30, numai Acasa

Telenovela “Diamantul noptii”, cu Aracely Arambula si Jorge Luis Pila in rolurile principale, debuteaza ACASA in 12 octombrie si va fi difuzata in fiecare zi, de la ora 17.30.

Gabriela Suarez (Aracely Arambula) este singura femeie care lucreaza in mina de aur din San Pedro. Din cauza faptului ca este o mama singura, ea este nevoita sa indure jignirile barbatilor de la locul sau de munca.

Gabriela este insa o femeie ambitioasa si rezista tuturor greutatilor. La varsta de 26 ani s-a imprietenit cu Fernando (Manuel Balbi), fiul cel mic al Antoniei Guerra (Christian Bach), o femeie foarte  puternica si influenta, care a castigat respectul si admiratia oamenilor din zona. Fernando isi dorea sa devina  iubitul sau, insa ea nu simtea la fel. Acesta a violat-o, si cu toate acestea Gabriela a incercat intotdeauna sa il protejeze, desi banuia ca a fost implicat in aceasta fapta ingrozitoare. Apoi ea a ramas insarcinata cu copilul lui si a plecat sa locuiasca in casa matusii sale. Dupa 2 ani, s-a intors in sat insa a tinut ascunsa identitatea tatalui copilului sau.

Dupa moartea patronului minei, actiunile trec in contul sotiei sale, Antonia, care ii provocase decesul acestuia. Ea il insarcineaza pe fiul sau cel mare, Alejandro (Jorge Luis Pila), sa administreze intreaga afacere. In final, Alejandro si Gabriela se indragostesc, insa mama lui va fi prima care se va opune relatiei lor.Povestea de iubire marca Telemundo, “Diamantul noptii”, vine ACASA din 12 octombrie si va fi difuzata in fiecare zi, de la ora 17.30.


PRODUCTIE: TELEMUNDO, 2013

DISTRIBUTIE:
Aracely Arambula
Jorge Luis Pila
Chirstian Bach
Gonzalo Garcia Vivanco
Joaquin Garrido
Erika de la Rosa
Javier Díaz Dueñas
Carlos Torres Torrija
Kenia Gascón
Aldo Gallardo
Geraldine Zinat
Alexandra de la Mora
Christian de la Campa
Diego Soldano
Marú Bravo
Surya Macgrégor
Manuel Balbi

21 comentarii despre " Diamantul Noptii, din 12 octombrie, de la 17:30, numai Acasa "

mihaela.andrea
01 November 2013, 10:12
minunata telenovela aceasta
Raspunde
grig
21 October 2013, 12:29
diamantul noptiii... ha-ha citind titlul ma gandesc ca eroina petrece cu eroul multe nopti erotice si spectaculoase, de asta cred ca ati tradus - diamantul noptii ha-ha-ha
Raspunde
Nume
21 October 2013, 12:09
Hacienda Antoniei e aceeasi cu cea a lui Eduardo din Impreuna pt. totdeauna. Televisa si Telemundo inchiriaza aceleasi locatii pt. filmari?
Raspunde
Oana
12 October 2013, 10:35
Poate titlul e tradus gresit dar nu-mi pasa,astept de asa mult timp telenovela asta si ma bucur ca in sfarsit v-ati hotarat sa o dati si voi desi merita o ora mai buna.
Raspunde
MT
14 October 2013, 01:03
Asa este!Merita ora telenovelei La Tempestad (Furtuna din adancuri) care nu a fost atat de vizionata peste ocean.Diamantul noptii este o telenovela prea buna pentru ora 17:30.
Raspunde
cccccc
11 October 2013, 23:11
Da asa e am cautat si aceasta Telenovela se numestee''la patrona'' nici de cum ''diamantu nopti' ????nu inteleg dc ati pus aces nume mmm in fine,nu are niciun sens si app programu pe care il faceti nush,nui prea ok dar voi stiti
Raspunde
akkkaaa
03 October 2013, 14:30
titlul se traduce patroana sau stapana ceva de genul nicidecum cum traduc astia si inca ceva faceti un program.....varza
Raspunde
CLAUDIA
11 October 2013, 19:52
AI MARE DREPTATE SUNT VARZA CE FAC ASTIA SI AU FOARTE MULTE GRESELI TREBUIE SA SE MAI DUCA LA SCOALA SA INVETE
Raspunde
anomim
08 October 2013, 16:47
astia sunt dusi rau de tot de la titlul la patrona la ce zic ei e cale lunga dar e superba telenovela
Raspunde
claudia
11 October 2013, 19:49
IN PRIMUL RAND SE NUMESTE "LA PATRONA" DACA VRETI SA TRADUCETI TITLUL DTRADUCETI CU UN DICTIONAR PT CA TRADUCEREA "DIAMANTUL NOPTII" NU ARE NICI O LEGATURA CU TITLUL "LA PATRONA" PUTETI SA TRADUCETI MAI BINE?
Raspunde
nik
11 October 2013, 13:52
2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul:
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV