toate site-urile | acasatv.ro
urmareste AcasaTV.ro pe voyo.ro vezi online

Stiri AcasaTV.ro

Adelina Pestritu – amor in baie cu un politician – FOTO & VIDEO

Iubire si onoare” le-a pregatit telespectatorilor un episod in care au vazut-o pe Adelina Pestritu facand amor in baie cu un politician de renume din telenovela ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20:30, ACASA.

Pentru Andreea (Adelina Pestritu), o tanara frumoasa si atragatoare din lumea mondena, perfect constienta de atuurile sale fizice si care stie foarte bine ce-si doreste, este foarte simplu sa-si atinga scopul - sa-l cucereasca pe senatorul Traian Nastase (Marian Ralea) si sa-l aduca astfel in ipostaze compromitatoare in baia unui club din Bucuresti.

In ceea ceea priveste secventele filmate alaturi de Marian Ralea, Adelina Pestritu declara: “Cand eram mica eram fana lui numarul 1 si nu credeam ca o sa ajung vreodata sa joc cu el, mai ales o scena mai indrazneata”.

Aflata pentru prima data pe platourile de filmare din Buftea pentru un rol episodic in telenovela Iubire si onoare, Adelina Pestritu marturiseste ca a avut parte de una dintre cele mai frumoase experiente din viata ei: “Pe multi din echipa ii stiam dinainte, dar cand am colaborat cu ei le-am cunoscut si o alta latura, interesul pentru munca pe care o profeseaza. Ma bucur ca am reusit sa-i cunosc si altfel decat ii stiam pana acum. M-au ajutat atunci cand a fost nevoie si au avut rabdare cu mine. Am filmat de la 8 dimineata pana la 10 seara. N-am simtit oboseala pentru ca atunci cand fac ceva ce-mi place timpul trece usor. Ce mi-a placut cel mai mult este ca am lucrat in echipa si nu s-a facut diferenta ca eu sunt debutanta in actorie si ei actori cu experienta”, povesteste Adelina Pestritu.


Program AcasaTV

  • Luni
  • 05:30

    Vorbeste lumea

STIRI

ALTE STIRI