Zece tipuri de barbati de care ar trebui sa eviti sa te indragostesti

Zece tipuri de barbati de care ar trebui sa eviti sa te indragostesti
Data publicarii: 24 Aprilie 2017

Oricat ai fi tu dispusa sa faci compromisuri din iubire, exista totusi anumite limite, peste care nu e bine sa treci. Descopera care sunt cele zece tipuri de barbati, de care ar trebui sa fugi cat te tin picioarele!

1. Tipul emotional

Nici nu ai apucat sa-l cunosti bine, si deja iti spune ca e timid, emotiv si ca are mereu nevoie de sprijin, de dovezi de afectiune si apreciere. Are nevoie de reasigurari zilnice in legatura cu relatia voastra, cu munca si cu prietenii. Cand o sa ai si tu nevoie de un barbat puternic langa tine, care sa te protejeze, n-o sa poti apela la el.

2. Tipul previzibil

Stii exact cum reactioneaza in fiecare situatie. Nu e deloc spontan, are o gramada de principii si de reguli, mai mult sau mai putin potrivite epocii in care traim, si nu vrea in ruptul capului sa renunte la ochelarii de cal. Daca vrei un spirit liber, un barbat cu initiativa, care sa iti faca o surpriza romantica de ziua ta, sau nu numai, cauta-l in alta parte!

3. Tipul arogant

Are un ego imens si, de la inaltimea trufiei sale, ii priveste cu dispret si condescendenta pe toti, inclusiv pe tine. Iar tu nu vrei un barbat care sa nu fie in stare sa iti aprecieze cum trebuie frumusetea, inteligenta si umorul, nu-i asa?

4. Tipul afemeiat

Nu iti ascunde faptul ca flirteaza cu alte femei si iti vorbeste des de fostele lui cuceriri. Ba isi permite atat de mult, incat chiar ii face cu ochiul chelneritei cand iese cu tine la terasa. Totul sub pretextul ca e foarte sincer si ca tu esti si iubita, si cea mai buna prietena a lui. Haida-de! Daca te-ar respecta, nu ar avea un asemenea comportament.

5. Tipul zgarcit 

Te invita la restaurant si iti sugereaza sa impartiti nota in jumatate. Primele voastre intalniri ar trebui sa fie lipsite de griji de acest gen. Nu iti cumpara niciodata flori – de ce ar irosi el banii pe prostii, nu? Daca iti vorbeste de „austeritate” si „economie” de la primele intalniri, nu prea are cum sa-ti lase o impresie buna.

6. Tipul certaret 

Transforma fiecare discutie intr-o dezbatere aprinsa si tine sa te convinga de faptul ca el are dreptate. E frumos sa aveti pareri si sa vi le sustineti cu argumente, dar nu asa decurge o relatie normala si armonioasa. Nu trebuie sa fii mereu in defensiva si stresata.

7. Tipul puritan 

Nu bea, nu fumeaza si are o multime de principii sanatoase asupra vietii. Este foarte critic la adresa celorlati, „pacatosii”, si de aceea nu are prieteni. Nu vrei, desigur, sa iti tina predici despre cat de rau si de imoral este sa te uiti la scenele sexy din filme si sa strambe din nas daca iti comanzi o bere la terasa.

8. Tipul misogin 

Nu face niciun secret din aversiunea pe care o are fata de femei si face comentarii acide si deplasate despre sexul frumos, a carui reprezentanta se intampla sa fii si tu. Poate o sa te intrige si o sa te incite atitudinea lui la inceput, insa, pe masura ce vei constata ca el nu se poate schimba, vei vrea sa-ti iei talpasita din relatie.

9. Tipul atasat de mama

Mama lui e cea mai buna si mai priceputa femeie din lume. Tu de ce nu te poti ridica la nivelul ei? Daca stai sa te gandesti bine, nu ai nevoie de o asemenea sursa constanta de stres in viata ta.

10. Tipul posesiv

Sa nu cumva sa iesi la cumparaturi si sa stai mai mult de o ora jumatate! Nu poti sa faci nimic fara sa-i ceri lui voie, iar el nu-ti permite sa faci mai nimic in afara casei, sau fara el. E extrem de gelos si te vrea numai pentru el. Crizele lui vor ajunge sa te plictiseasca si sa te enerveze in scurt timp. E un pret prea mare, sa renunti la toate prietenele tale si la micile tale bucurii, numai de teama unui nou scandal.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    120 min
    14:45 Pamantul, Soarele si tu
    135 min
    17:00 Imbratisarea ta
    105 min
    18:45 Inima nu minte
    135 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    150 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Aproape de iubire
    166 min
Modifică setările cookies