(P) Simte din plin fiorul airsoft cu pistoale airsoft pentru jocuri de echipă

(P) Simte din plin fiorul airsoft cu pistoale airsoft pentru jocuri de echipă
Autor: Madalina Maftei Data publicarii: 13 Martie 2024

Rădăcinile airsoft se află în Japonia, deși inițial nu a fost un sport, ci o oportunitate pentru japonezi de a avea voie să dețină arme. Acest lucru era strict interzis în Japonia la acea vreme. Au construit modele care au fost proiectate exact ca armele reale, dar puteau trage doar bile mici (numite și BB-uri). 

Jocul a devenit rapid îndrăgit de toată lumea și la începutul anilor 90, airsoft a jucat un rol important și în Europa. La airsoft, arma trebuie să fie încărcată manual înainte de tragere. Când trăgaciul este apăsat, eliberează gazul din armă printr-un mecanism sau o lovitură pe o supapă, care face ca bila să iasă din țeavă. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe trăgaci pentru a trage în următoarea țintă. 

Un pistol cu gaz în airsoft este practic o armă secundară. Folosită ca rezervă în cazul în care mitraliera nu este în funcțiune sau dacă arma principală are o putere mare care nu îi permite să fie folosită în luptă apropiată. Deși unii jucători îl preferă în general pentru acțiuni de aproape.

Puterea unui pistol airsoft, sau mai exact, viteza inițială a împușcăturii, este măsurată în metri pe secundă sau, conform clasificării străine, în picioare pe secundă (fps). 

Pistoale CO2 – Caracteristici

Jocul de război este despre mișcare constantă, lucru în echipă, strategie atentă și, bineînțeles, împușcături. Fără arme airsoft, jucătorii nu s-ar putea simți niciodată ca niște soldați adevărați care luptă cu inamicii echipați complet, jucând situații cât mai apropiate de operațiunile militare reale. Caracteristicile pistoalelor CO2 airsoft sunt prețul mic și faptul că pot trage foarte precis. În cazul pistoalelor airsoft cu gaz, se folosește un cartuş CO2. Glisiera poate fi împinsă înapoi folosind presiunea gazului, iar arma poate fi reîncărcată. Acest efect de respingere, creează un oarecare recul.

Dacă comparăm versiunile pe gaz care sunt alimentate cu CO2, atunci prima întrebare care apare este - care este mai puternică? Este de remarcat faptul că modelele de pistoale CO2 au o rezervă mai mare pentru o viteză inițială mare de tragere și tolerează mai bine temperaturile reci, dar există și un „dar” - majoritatea modelelor cu CO2 sunt realizate conform pistoalelor clasice, adică cu o lovitură inițială viteza este de 100 - 110 m/s pentru operaţiuni de aproape. 

Airsoft este 100% un joc de echipă și nu te poți juca fără tovarăși de arme. Desigur, te poți distra de fiecare dată în cluburi cu oameni noi, dar numai cu propria ta echipă poți experimenta din plin fiorul airsoft și, ca bonus, poți ajunge la evenimente serioase ale celei mai mari comunități din lume.

Pistoale gaz – Alătură-te culturii armelor

Pistoalele cu aer comprimat sunt o modalitate accesibilă și ușoară de a te alătura culturii armelor. A insuflat dragostea pentru arme milioanelor de persoane masculine și feminine din întreaga lume și mai ales în țara noastră. Mulți oameni se bucură să privească, să atingă, să tragă și să strângă pistoalele cu gaz în mână. Unii oameni caută estetica în arme, alții aleg arme în funcție de practicitatea lor. Producătorii produc pistoale gaz airsoft care sunt cât mai asemănătoare cu armele reale. Vei fi ca un jucător într-un război adevărat sau care efectuează operațiuni speciale. Nici măcar profesioniștii nu vor putea găsi imediat diferențele dintre pistoalele cu gaz airsoft și cele adevărate gata de luptă.

Pistoalele cu gaz airsoft au un scop diferit - să tragă cât mai eficient posibil. De asemenea, armele sunt variate ca aspect. În plus, producătorii monitorizează restricțiile impuse de lege, astfel încât pistoalele airsoft să nu treacă linia dintre modelele convenționale de tragere la țintă și armele militare reale. Armele cu gaz au de obicei o rată mare de tragere și un recul realist, dar necesită un recipient de gaz pentru a fi reumplut.

 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 O propunere virala
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    60 min
    22:30 O nunta ca-n povesti
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 O nunta ca-n povesti
    105 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies