Marlene Favela trece de la eroina pozitivă la răufăcătoarea fără suflet

Marlene Favela trece de la eroina pozitivă la răufăcătoarea fără suflet
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 29 Martie 2023

Actrița are parte de una dintre cele mai mari provocări din cariera sa, interpretând-o pe Columba Villareal în telenovela „El amor invencible“.

Telenovela „El amor invencible“ a avut premiera în Mexic pe 20 februarie, urmând ca din 3 aprilie să fie difuzată şi în Statele Unite, ca una dintre cele mai de succes producții de până acum ale TelevisaUnivisión din 2023.

Cu o experiență de 25 de ani în televiziune, teatru și film, originară din Santiago Papasquiaro, Durango, Marlene Favela se află în fața uneia dintre cele mai mari provocări din cariera sa: un rol negativ cap-coadă.  În telenovela regizată de Eric Morales și produsă de Juan Osorio, Marlene Favela o interpretează pe Columba Villareal, o femeie fără scrupule și capabilă să facă orice pentru a-și atinge cele mai întunecate scopuri.

Într-un interviu acordat publicației „Quién“, actrița mexicană a declarat că, de-a lungul carierei sale, a dat viață protagonistelor poveștilor, adică eroinelor positive, și, deși a jucat și rolul antagonistei, așa cum s-a întâmplat în melodrama „Pasión y poder“ (2015), nu a interpretat niciodată un personaj negativ atât de nemilos și crud precum Columba, motiv pentru care acest rol a apărut în viața ei ca o mare provocare.

„Este un personaj grozav în toate sensurile cuvântului, pentru că are multe nuanțe și culori. Deși îmi place să joc eroine, femei bune, pure și luminoase, Columba este un mod de a arăta publicului că pot juca și cele mai odioase răufăcătoare“, a declarat actrița.

Ea a precizat că nu justifică răutatea Columbei, dar înțelege cum a ajuns atât de rea. „Columba provine din familia Villareal, care era puternică și bogată. A avut o copilărie foarte complicată, pentru că era singura fiică alături de cei doi frați ai ei, iar tatăl ei a încercat mereu să o denigreze pentru simplul fapt că era femeie. Cu toate acestea, ea a reușit să își exploateze abilitățile în afaceri pentru a-i dovedi tatălui ei că poate avea succes și că poate duce mai departe o companie și dinastia ei“.

Marlene Favela a dezvăluit că personajul ei este unul dintre liderii unei bande de trafic de femei – un subiect pe care consideră că trebuie abordat, deoarece este foarte grav și recurent în zilele noastre. „Răpirea femeilor pentru a le pune la muncă în comerțul sexual este mai frecventă decât credem și este bine că se abordează acest subiect. O facem cu tot respectul din lume și, deși unele scene sunt foarte puternice, spunem o poveste reală, alături de probleme precum drogurile în rândul tinerilor, cancerul la sân, genurile non-binare și bolile mintale la copii“, a mai spus ea.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 O propunere virala
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    60 min
    22:30 O nunta ca-n povesti
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 O nunta ca-n povesti
    105 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies