La 5 ani de la divorțul de Juan Soler, Maky ar vrea să se căsătorească

La 5 ani de la divorțul de Juan Soler, Maky ar vrea să se căsătorească
Citeste mai mult despre: Maky, Juan Soler
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 28 Martie 2024

Actrița și prezentatoarea a pus capăt recent unei relații amoroase, însă își dorește cu ardoare o familie.

A trecut printr-un carusel sentimental, dar își dorește echilibru și stabilitate. La cinci ani de la despărțirea de Juan Soler, actrița și prezentatoarea Maky ia totul cu maturitate, concentrându-se pe provocările sale profesionale, dar și pe provocările pe care le întâmpină ca mamă a două fete, Mia și Azul. 

Într-un interviu recent, frumoasa argentiniană și-a deschis inima pentru a dezvălui cum se simte în acest moment, când e din nou singură, după ce s-a bucurat recent de o relație în care a fost foarte îndrăgostită.

„Mi-ar plăcea să mă căsătoresc, aș vrea să am o familie. Nu știu dacă ar trebui să mă căsătoresc și să locuiesc cu prima persoană care intră în viața mea, pentru că sunt singură de doar o lună, dar da, aș vrea să-mi refac viața, să am o relație mai stabilă...“, a explicat Maki într-un interviu acordat revistei „Clase”. „Nu m-aș întoarce la o căsătorie ca atare. Mi-ar plăcea să am ceva mai bine stabilit. Să nu mă despart din nou, să trec printr-o altă despărțire este foarte dificil pentru mine. De-a lungul anilor, atunci când pui capăt unei relații, devine mai dificil și chiar acum sunt în acel moment de doliu...“, a spus prezentatoarea de televiziune, fără a intra în alte detalii.

Ea a vorbit și despre ceea ce își dorește în ceea ce privește familia. „Mi-aș dori ca fiicele mele să fie mai concentrate, să facă mai mult sport și poate să aibă un model de familie și de cuplu...“, a spus ea.

Maky s-a referit, de asemenea, la afecțiunea necondiționată pe care o are pentru Juan Soler, fostul ei soț, dincolo de divorțul care a provocat un interes mediatic enorm.Îl iubesc în mod deosebit pe Juan, dincolo de faptul că îl iubesc pentru că este tatăl fiicelor mele și că, în calitate de cuplu, sunt multe lucruri cu care nu suntem de acord și de aceea suntem separați, pentru că avem viziuni diferite asupra vieții. Prețuiesc sentimentele pe care le am pentru el, el este familia mea...“, a mai spus Maki.

Dar, oare, aceste sentimente o vor lăsa să facă marele pas alături de alt bărbat?

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 O propunere virala
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    60 min
    22:30 O nunta ca-n povesti
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 O nunta ca-n povesti
    105 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies