Fosta dansatoare mexicană a Shakirei o acuză de rele tratamente

Fosta dansatoare mexicană a Shakirei o acuză de rele tratamente
Citeste mai mult despre: Shakira, Cristina Cardenas, El Jefe, Jenny Garcia
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 07 Octombrie 2023

Jenny García, coregrafă în emisiunea Hoy, a denunțat faptul că starul columbian nu a plătit-o atunci când a lucrat cu ea.

În versurile celui mai recent hit al său cu Fuerza Regida, „El Jefe“, Shakira și-a arătat empatia față de oamenii care se află sub comanda unor șefi abuzivi și lipsiți de considerație, iar de la lansare au existat chiar și cei care au luat-o drept stindard împotriva exploatării prin muncă. Acum însă, cântăreața columbiană a fost acuzată că și-a tratat prost foștii colaboratori. Dansatoarea Jenny Garcia, care în prezent lucrează drept coregraf la emisiunea „Hoy“, a povestit că a avut ocazia să facă parte din grupul de dansatori al Shakirei în urmă cu mai mulți ani.

„Nu pot să spun nimic despre ea, pentru că mi-am pierdut respectul față de ea de când am lucrat împreună“, a declarat Jenny în timpul participării sale la emisiunea „Se te estuvo di y di“ de pe canalul YouTube La Saga. „Am avut 12 întâlniri cu ea și nu m-a plătit deloc“, a mai spus ea.

Dansatoarea a povestit despre presupusul comportament dăunător pe care cântăreața columbianî l-ar fi avut față de ea și colegii ei. „Aș fi lucrat cu ea și fără să fiu plătită, dar modul în care ne-a tratat pe noi, dansatorii, a fost nedrept. Nu a venit nici măcaar să ne spună «mulțumesc», și-a întors fața de la noi, ne-a certat mult, ne-a scos de pe scenă“, a spus ea.

Jenny García a rememorat și un moment incomod pe care l-ar fi trăit cu Shakira. „M-a scos din cabina mea, și m-am trezit topless în Palacio de los Deportes, doar pentru că a vrut să intre în baia mea, pentru că a ei era stricată, iar securitatea ne-a scos pe toți afară. A intrat, a plecat și nici un «mulțumesc», nici un «scuzați-mă, fetelor». De altfel, eu îi spuneam paznicului: «Hei, dacă nu vreți să vorbim cu ea, nu o vom face, dar lăsați-ne să trecem»“, a explicat ea. Din cauza acestei situații, Jenny a rămas expusă, acoperindu-și sânii cu mâinile, într-o zonă în care trecea toată lumea. „Iertați-mă, asta nu este respect“, a povestit ea.

Jenny Garcia nu este singura persoană care susține că Shakira are un comportament necorespunzător cu angajații săi. În iulie 2022, Cristina Cárdenas, despre care se spune că ar fi fost coordonatoarea Shakirei pentru angajarea de figuranți, a numit-o pe aceasta „autoritară“. După lansarea „El Jefe“, ea a reapărut cu noi declarații. „Când pui în contract că figuranții trebuie să se ridice în picioare și să stea cu fața la perete, atunci când treci pe lângă ei, nu mai există cuvinte. Când le spui oamenilor să nu te privească în ochi, când iei o fată care iese mai mult în evidență decât tine de la filmare și o privești de sus, o umilești și o arăți cu degetul... Te dai de gol și arăți că nu ești un bun profesionist“, a amendat Cristina Cárdenas în cadrul emisiunii spaniole „Vamos a ver“ pe 22 septembrie.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Eu, tu si cabana din munti
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    75 min
    22:45 Spre Anglia, cu dragoste
    120 min
    00:45 Regina
    105 min
    02:30 Intrebarea Mesei Rotunde
    45 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Spre Anglia, cu dragoste
    90 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies