Fiul Madonnei, Rocco Ritchie, cucerește Statele Unite cu arta sa

Fiul Madonnei, Rocco Ritchie, cucerește Statele Unite cu arta sa
Citeste mai mult despre: Madonna, Guy Ritchie, Rocco Ritchie
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 13 Aprilie 2024

Cântăreața a fost prezentă la spectacolul pe care l-a organizat la Miami alături de copiii ei David, Mercy și gemenele Estere și Stella.

Mama sa umple stadioanele din întreaga lume, iar acum a reușit și el să facă ca arta sa să depășească granițele. Rocco Ritchie, fiul Madonnei, tocmai a deschis porțile primei sale expoziții de pictură în Statele Unite, o altă etapă importantă într-o carieră artistică care îl transformă într-unul dintre cele mai importante nume din lumea artei. În vârstă de 23 de ani, fiul artistului și cineastului Guy Ritchie și-a pus talentul la pensule și a traversat oceanul cu tablourile sale pentru a le aduce în cartierul de artă din Miami. 

Nu putea lipsi mândra sa mamă, care a admirat fiecare dintre tușele fiului său, căruia i se spune Rhed în cercurile artistice. „Încântată că am avut noaptea liberă pentru a mă bucura de ultima colecție de picturi a fiului meu Rocco, inspirată de luptătorii Muay Thai”, a scris artista.

Madonna a arătat câteva imagini de la această seară, unde au fost și copiii ei, David, Mercy și gemenele Estere și Stella - doar Lourdes, fiica ei cea mare, a lipsit. Cu toții au fost interesați de picturile fratelui lor, după cum se poate vedea în unele dintre imaginile postate de artistă. Copiii Madonnei, care au sosit în oraș săptămâna aceasta cu turneul său Celebration Tour, își demonstrează stilul personal în alegerile lor vestimentare, look-uri care reflectă personalitățile lor diferite.

David a optat pentru pantaloni lucioși cu paiete și o cămașă cu decolteu deschis; Mercy, pentru o rochie mulată, de culoare albastru-cenușiu, cu un mic volan la tiv, iar gemenii pentru mini-rochii asortate cu decolteu în formă de inimă și pantofi asortați în două tonuri. Accesoriile sunt ceva ce le place copiilor reginei pop, aceștia purtând coliere și inele în tonuri argintii. La rândul ei, artista a ales un costum verde, cu un imprimeu inspirat de motive vegetale, și o pălărie albă de cowboy, asortată cu culoarea costumului fiului ei.

Vorbind pentru „Artnet”, Rocco spune că pictura a fost o evadare pentru el încă de când era copil. „Influențele mele s-au schimbat de-a lungul timpului și ceea ce s-a întâmplat în viața mea m-a determinat să aleg artiștii la care mă uit. În ultima vreme, m-am concentrat pe pictorii britanici din ultimii 100 de ani, precum Francis Bacon, Freud, Auerbach și David Hockney. Pentru această colecție am fost inspirat în special de expoziția lui Frank Auerbach de la Courtauld Gallery: lucrările sale pe hârtie în cărbune”, a explicat el. 


Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies