Fiul cel mic al lui Michael Jackson și-a dat în judecată bunica pentru moștenirea lăsată de megastar

Fiul cel mic al lui Michael Jackson și-a dat în judecată bunica pentru moștenirea lăsată de megastar
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 24 Martie 2024

Bigi Jackson vrea să o împiedice pe bunica sa, Katherine, să continue să plătească pentru o bătălie juridică din averea tatălui său.

Bigi Jackson, în vârstă de 22 de ani, este cel mai mic dintre cei trei copii ai regretatului Michael Jackson. În timpul copilăriei sale și mai ales după moartea Regelui Muzicii Pop, în 2009, el era cunoscut în presă sub numele de Blanket.

Tânărul s-a dezis în cele din urmă de acest pseudonim în încercarea sa de a duce o viață departe de expunerea publică și, într-o oarecare măsură, nemarcată de apartenența sa la una dintre cele mai faimoase și controversate familii din industria muzicală – el fiind acum regizor și având la activ mai multe scurtmetraje, dintre care unul premiat. Cu toate acestea, recentele lui demersuri în instanță l-au readus în vizorul public.

Potrivit TMZ, fiul cel mic al lui Michael Jackson nu a ezitat să o acționeze în instanță pe bunica sa, Katherine Jackson, care l-a crescut pe el și pe frații săi mai mari, Prince și Paris, după moartea cântărețului. Scopul său este de a o împiedica să continue să plătească pentru un proces în care Bigi consideră că bunica sa are numai de pierdut.

Inițial, bunica și nepotul și-au unit forțele pentru a cere judecătorului să blocheze anumite acțiuni întreprinse de executorii testamentari ai averii lui Michael Jackson, considerând că aceștia „și-au depășit autoritatea” și că acțiunile lor ar putea afecta moștenirea artistică a cântărețului. Acest lucru este de înțeles, având în vedere controlul strict pe care familia Jackson a încercat întotdeauna să îl exercite asupra imaginii și reputației artistului.

Mai exact, aceștia se refereau la decizia de a vinde o parte din catalogul muzical al artistului către multinaționala Sony, o tranzacție evaluată la 600 de milioane de dolari. Contractul acoperă, de asemenea, drepturile de exploatare a popularului musical de pe Broadway, „MJ: The Musical”, și pe cele ale viitorului film biografic „Michael”, în care joacă Jaafar Jackson, nepotul lui Michael.

Magistratul s-a pronunțat în favoarea administratorilor, care au susținut că averea artistului avea nevoie de o infuzie semnificativă de fonduri, care nu putea fi realizată decât prin transferul acestor active. Katherine Jackson s-a grăbit să facă apel la această hotărâre, dar Bigi crede că recursul nu va avea succes. Prin urmare, tânărul intenționează să pună capăt disputei odată pentru totdeauna și să nu mai risipească moștenirea.

FOTO: Profimedia, Instagram

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 O propunere virala
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    60 min
    22:30 O nunta ca-n povesti
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 O nunta ca-n povesti
    105 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies