Elizabeth Gutierrez s-a despărțit de William Levy

Elizabeth Gutierrez s-a despărțit de William Levy
Citeste mai mult despre: Elizabeth Gutierrez, despartire, William Levy
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 12 Aprilie 2024

'Ely' a vorbit  pentru prima dată despre sfârșitul relației cu actorul cubanez, după 20 de ani împreună.

Elizabeth Gutiérrez a pus capăt în mod oficial relației cu William Levy și, de data aceasta, nu mai există cale de întoarcere. Actrița mexicană, în vârstă de 45 de ani, și actorul cubanez, în vârstă de 43 de ani, au fost intens analizați încă de la începutul anului, existând zvonuri potrivit cărora relația lor a intrat în ape tulburi. Aceste zvonuri, care au afectat în mod constant povestea lor de dragoste, au ajuns în cele din urmă la un punct de cotitură, obligându-i să se despartă. Dând dovadă de putere și curaj, "Ely" a oferit un interviu sincer revistei „Hola” în care a vorbit deschis despre tatăl copiilor ei, Kailey (14 ani) și Christopher (18 ani), de care s-a despărțit acum două luni.

De-a lungul celor 20 de ani petrecuți împreună, Elizabeth mărturisește că și-a pus sufletul și inima în a-l iubi pe actorul cubanez, chiar dacă relația lor s-a lovit de provocări constante: zvonuri de înșelăciune, paparazzi care îi hărțuiau non-stop, presiunea de a-și pune cariera în așteptare pentru a-și crește copiii și sarcina dificilă de a se descurca în toate acestea, deoarece trebuiau să „plătească acest preț” ca persoane publice.

Spre sfârșitul anului trecut, se părea că relația lor era pe un făgaș ascendent. Într-o mișcare neobișnuită pentru ei, amândoi au intrat pe rețelele de socializare în timpul unei călătorii de familie în Spania pentru a-și declara dragostea.Dar s-a dovedit a fi o speranță falsă, semnalând începutul sfârșitului.În realitate, amândoi făceau un ultim efort pentru a reaprinde flacăra iubirii.

Deși nu are niciun regret, Elizabeth Gutierrez a declarat că aceasta este despărțirea sa definitivă de William.

Decizia ei fermă de a închide acest capitol din viața ei este în primul rând o promisiune față de ea însăși de a începe unul nou și de a se concentra pe viitorul ei și pe bunăstarea copiilor ei. „În prezent, nu suntem împreună. Din partea mea, nu a fost niciodată din lipsă de iubire, doar că eu cred că nu mai sunt aceeași fată de acum 20 de ani pe care a cunoscut-o el. Ceea ce ne dorim în acest moment este diferit. Îl voi iubi mereu, îi voi dori mereu tot ce e mai bun și, așa cum am spus mereu, fie că e cu mine sau nu, vreau să îl văd fericit.”

Cubanezul a fost foarte activ pe Instagram de când mama copiilor săi a confirmat separarea lor. „Dacă nu lupți pentru ceea ce îți dorești în viață, nu vei avea niciodată povești bune de spus” a fost reflecția pe care a dorit să o împărtășească cu comunitatea sa virtuală.

În mijlocul seriei de mesaje pe care William Levy le-a postat pe rețelele de socializare, „People en Español” a publicat că a avut acces la documente din mai multe rapoarte ale poliției care au fost solicitate la reședința pe care fostul cuplu o împarte în Miami. S-a dezvăluit că, în ultimele luni, poliția a vizitat locuința de patru ori pentru „altercații domestice”. Deci iată și un posibil răspuns la decizia irevocabilă a lui Elizabeth Gutierrez.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies